Su_12 SEmerry kanda 4 çıktı bu ne demek analamadım tekrar yap dedi 2 gün sonra şüphede kaldım açıkçası
SEmerry Su_12 Değerler iki günde bir katlanması lazım ikiye diye biliyorum canım değerlerin yükselcek mi diye bakıcak eğer yükseliyorsa gebelik vardır inşallah öyledir 🙏🥰
Su_12 SEmerry Papatyam63 11adt Regl oldum sanırım kızlar çamur gibi hemde sizce düşükmüdür yada kimyasal mıdır analamadım pozitif ti test şimdi yok birşey
SEmerry Su_12 Canım kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin yada bebiş var etrafında kanama alanı olabilir , benim ilk bebeğimde kanamam vardı çamur gibi kokuluydu etrafında kanama alanı oluşmuş , iki hafta yatmıştım , doktora gitmeni öneririm
Su_12 SEmerry hadi ya adet olma ihtimali yokmudur diyorsun korktum şimdi gidip hcg bakmak yeterli olurmu dersin
SEmerry Su_12 Canım gidip kan ver ultrasonla da bakarlar diye düşünüyorum ben tam adet günümde test yapmıştım silik çıkmıştı ama aynı zamanda kanamam vardı hemen hastaneye koşmuştum bebiş kesesi gözükmüştü etrafında kanama vardı her ihtimale karşı git derim yani tabi adette olmuş olabilirsin ama riske atma
Usenmezz99 Su_12 bence işini sağlama alman amacıyla adetinin geçmesini ve kan testini ver ki emin ol kuzum bu arada bazı anne adaylarında bu süreçler çok stresli ve tedirginli geçebiliyor oldu mu olması mı gibisinden inşallah bebeğim vardır şuan varsa da sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim bütün annelerin ben dahil 😂😘😇