DamlaNur29 Hanımlar meraba eşim yeni bi işe başladı ve 10 gündür falan calısıyor 2 gün evvel mail attı bizim bilgilerimizi tcdir boy yaş kilo falan siğortacı iletişime geçiçekmiş bizle ama merak ettgm ben 29 haftalık hamileyim doğumu karsılarmı 2 ayım var ve bu siğorta yapıldığında hemen kullanabilirmiyiz cumartesi özelde randevum var merak ediyorum acıkcası?
1999luanne DamlaNur29 doğum için ayridan ücret istiyorlar özel sigortadada ve Hamile kalmadan bi sene önce onu parasını ödemiş olmanız lazım yararlanabilmek için şuan muayeneden yararlanabiliyor musunuz bilgim yok ama doğumdan yararlanilmiyo bir sene doğmadan
annesivebebesi DamlaNur29 doğum paketi ekletilirse doğumu karşılar ama inanılmaz yüksek çıkıyor sigorta primi yani eşinizin işi bunu karşılar mı bilemiyorum. Doğum paketi olmayanlar ne muayenenizi karşılar ne de doğumu. Ama gebelik haricinde diğer hastalıklarınızı karşılar(eşim sigortacı oradan biliyorum)
Pinarlina DamlaNur29 Öncelikle yapacağınız Özel sağlık sigortasına bağlı firmaların yaptırdığı özel sağlık paketlerinde aslında daha çok şeyden yararlana biliyorsunuz ama gebelik için sigorta yapıldıktan altı ay içerisinde herhangi bir durum söz konusu olmayıp altı aydan sonra hamile kaldığımızda özel sağlık sigortası bunu kapsıyor ama gittiğiniz hastanelerde hamileliğinizi karşılamazsa dahi en azından indirim sağlayabiliyorlar bunu özellikle isteyin benim tamamlayıcı veya sağlık sigortam var herhangi bir indirim oluyor yararlanmak istiyorum diye söyleyin
Meriiih DamlaNur29 hamile kalmadan bir sene önce yapıp sonrasında da tekrar doğum teminatlı olarak sigorta yapman lazım canım yani bu şekilde karşılamaz.
2505 Kapsamı nasıl bilmiyorum ama genelde özel sigortalar doğumla alakalı şeyleri karşılamıyor gebelik testinden bile pozitif çıkarsa o testi bile karşılamıyordu
Esragkce 2505 tabikide karşılıypr nasıl karşılamaz. Ben doğumumda bile para ödemeden cıktım ki en pahalı hastanelerden birisiydi. Hamile kalmadan evelde kaldıgımdan beride yüzdelik ödeniyor sadece her sigorta bir olmuyor
DamlaNur29 annesivebebesi işe girerken doğumu karsılıyor demişti ika daki kadın eşim özellikle bunun için bile size evet derim demişti çünkü doğum cok zamlandı kadın bizzat söyledi yani karşılıyor diye benim aslında merak ettgm doğumdan önce yapınca karsılamıyor ya bazen onu merak ediyrm
bukusum annesivebebesi yoo ben 3000 bin odedim cok mu sizce. Ozel hastane fiyatlarina gore gayette uygun ayrica muaynelerimi ve dogumumu karsiliyor. Anadolu sigorta bekleme suresi yoktu. 1 ay sonra hamile kaldim simdi kullaniyorum.
DamlaNur29 Pinarlina normak saglık siğortası yapıldı hamileliğe baglı olanlarda hamile kalmdan evvel yapılması gerekiyor kapması için onu biliyorum ikadaki kadın işe girmeden karşılıyor doğumu diye belirtmişti
bukusum DamlaNur29 iki can hamilelik sigortasi var evet karsiliyor dogumunu. Birde acibadem sigorta ile gorusun oda baslamis hamilelik dogum sigortasini. Ben gebelik oncesi yaptrdim dogumu ve muaynelerimi karsiliyor. Anadolu dan.
annesivebebesi bukusum sizinkinde doğum paketi olduğu için karşılıyor zaten bahsettiğimiz şey aynı:) ama yazan kişinin kocasının iş yeri yapıyor sigortayı ve ödeyip ödememek iş yerine bağlı bir durum eğer eşinin iş yeri daha fazla prim ödeyip doğum paketi ekletirse tabi ki karşılar.. Sizin varsa ne mutlu tadını çıkarın:)
Tugbaaaaa91 Benim işyerim çalışanlarına sağlık sigortası yapıyor özellikle baktım doğumu kapsıyor fakat anlaşmalı bazı hastanelerde %100 diğerlerinde anlaşmalı kısmı kadar karşılıyor. Detayları öğrenmek için bağlı olduğunuz sağlık sigortanızın çağrı merkezinden detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz
DamlaNur29 Tugbaaaaa91 evet benim gittiğim hastanede yüzde 80 karsılıyormuş sormuş eşim ama hangi sigorta daha öğrenemedik siğortası arasın diye bekliyoruz
Dszr Gebelik başlangıcı eşinizim işe giriş tarihinden önce olduğu için kapsam dışı kalacaksınız, bu durumda eşiniz sgklı ise demirhayat özel sağlık sıgortası ekstra yaptırabilirsiniz, ben kapsam dışı kaldım , ücretli ödüyorum herseyimi ne yazıkki
Dszr Dszr banka çalışanıyım, sgklı da gözükmüyorum banka sandığına bağlı olduğum için demirhayattandan faydalanamadım
DamlaNur29 Dszr kimiside karsılar yazmıs anlayamadım açıkcası ama doğum paketi ekletmişsen poliçeye karşılayabilirmiş doğumu bakalım haftaya belli olur sanırım ennazından muayeneleri karsılaşa bile iyiydi
Dszr DamlaNur29 umarım karşılar, muayene sonrası giriş yapıldığında netleşir , yazarsınız buraya merak ettim doğrusu
DamlaNur29 Dszr. Bugün gittim hastaneye ama muayane parası ödedim henüz sistemde cıkmadı türkiye sigorta olarak gözüküyor ama daha henüz aktif değil dedi öss bölümündeki kadın sanırım poliçe gelmeden öğrenemicem poliçe gelince cagrı merkezini arayın dedi kadın ordan öğrenin neleri karsılar karsılamaz