Aysegul354 31+5 haftaligiz teyzeleri artık hareketleri yavas yavas canimi yakıyor o canimi yaktikca ben mutluluktan ağlıyorum 😢 31de boyleysee 36 37 de nasil acaba 🙈
Deletedmom27272 Aysegul354 çok güzel bir duygu burada bazen okuyorum çok hareketli olduğu için şikayet ediyorlar şükretmek yerine
Calisananne25 Aysegul354 32. Haftadayız biz de, benim oğlum da çok hareketli az önce öyle bir gerildi ki karnımı delip çıkacak gibi 🤭 hiçbir şey yapmadan sadece onu izliyorum çok keyifli 🥰
Alka Aysegul354 Kac gündür doğru düzgün vurmuyordu. Bugün öyle acıttı ki canımı mutluluktan ağladım. 😂😂
Aysegul354 Deletedmom27272 benim oğlum yeni yeni hareketlendi bu kadar 🙈 30a kadar çok sakindi az aglamadim birsey oldu diye. Zor geçti piskolojik olarak :)
Deletedmom27272 Aysegul354 benimde 21 den sonra hissetmeye başladım geçen ay 2 gün çok az hareket etti öldüm dirildim resmen ağlamaktan gözüm şişti o kadar korktum hep hareket etsinler en sağlıklısı bizi merakta bırakmasınlar 😇
Aysegul354 Calisananne25 bende hareket ettiği zaman dış dünyayla ilişkimi kesiyorum 😀😀 geçen eşim birsey anlatıyordu hareket etmeye başladı dedim bkle birazdan anlat😀😀 bozuldu bide onu duzeltmekle ugrastik iyimi 🤪
Calisananne25 Aysegul354 hahaha benimki tam tersi, hareket etmeye başlayınca çabuk gel bak diyorum anında geliyo elini koyuyo sakın konuşma ve gülme diyo bana oğlunu sevip onu dinliyo artık 😁😁