Asiveblue Önceden travel sistem bebek arabası düşünüyordum yalnız çok yer kapadığından dolayı prego monart modeline karar verdim sizin tercihleriniz ne oldu birde ekstra olarak ana dizi hamak beşik falan alayım diyorum siz en çok ne kullandınız bebeklerinizde nelere nelere ihtiyacım olur bunu kesin al dediğiniz şeyler var mı acaba yardımcı olur musunuz lütfen çok teşekkür ederim
rabbiminemanetleri Asiveblue ben puset aldim 5 aylik olunca da chicco baston araba alacağım arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine ikiz arabalarından memnun değiller baston araba haric
Emlyyy Asiveblue doğum Ocak ta bizde 5 aylık oluncaya kadar puset kullanmayı yaza gelince de araba almayı düşündük bakınıyoruz hala bi karar veremedik
merakliblog Ocakta doğum olacak, iki tane puset alıcam şimdilik yaza doğru modeller gelir demişti ebebekteki çalışan. Yaza doğru bebek arabası bakıcam planım ayrı ayrı almak zaten tek çıkamam sanırım evden🙈 cybex pockitlerde gözüm var😍
Momformom İkiz annesi iki ayrı arkadaşım da Chicco ohlala twin önermişlerdi hem hafif hem yan yana olduğu için ben de onu aldım. Doğum Aralıkta inşallah, travel sistem değil ama kışın zaten fazla çıkmayız diye düşündük.