kediannesi60 Lcw da güzel indirimler var sepete attığım pijamaları saniyesinde satın alıyolar sinir oldum 🤣bisi alabilen oldu mu🤣
Feyza-nur kediannesi60 200 tl ye 5 parca bişey aldım oğlumun kışlık alısverişi tamam nerdeyse ama kendime bişey bulamadım yada bebeye almaktan kendime alamadım 😂
ZZeynepP1903 Dün abartısız telefon elimde saat 4 den gece 12 ye kadar favorıledıklerımı almaya calıstım. Ettigim hakaretlerın bedduaların haddi hesabı olmadı 😂 sonunda 12 den sonra verebildim sipariş. Ama bi iki ürünüm elimden gitti malesef almışlar 🤦🏻♀️
kediannesi60 ZZeynepP1903 ya attım sepete ödemeye gecene kadar sepetim tükendi 🤣🤣sinir krizi sebebi resmen bi indirim yapıyosunuz bari adam akıllı yapın🤣
ZZeynepP1903 kediannesi60 halada error verıyo yıne 😡 valla ben bebege bise almaktan kendime alamadım 😂
kediannesi60 Feyza-nur bende kendime lohusalık icin pijama vs alayım dedim bebisin eksiklerini bitirdim kendime geçtim ama alamadım🤣🤣🤣
kediannesi60 ZZeynepP1903 öyle ya ben normalde deli gibi alışveriş yapardım kendime ama hamile kaldım tamamen bebeye🤣🤣
ZZeynepP1903 kediannesi60 iliğimiZi sömürdü bu bebişler 😂😂 çok şükür ki kapanısı yaptım aldım herseyı bıttı yeter artık 😂
kediannesi60 ZZeynepP1903 benim büyükler kaldı bi tek besik bebek arabası bugün bakıcaz bakalım 🤣🤣kaç binlik olucaz