Girl Kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 3. Seneye giriyoruz ve inşallah 😍ve ben bunu unuttum hiç birşey düşünmedim planlamadım yardımcı olur musunuz akşama kadar ne yapabilirim ne alabilirim 😰🙄
Slcnslcn Girl eşinin en sevdigi yemegi yap. Guzelce suslen ole karsila. Hediye almaya cikamazsan da cocugunun dilinden ona mektup yaz. Gorebilecegi bibyere koy kendi okusun. Okurkn yanina git hatta okurken onu izle bitince de kutlarsn yıldönümünuzu
Girl YAkyol onu hep yaptım farklı bişeyler olmalı ve annem bizde bugün bizde kalıyor temizlik var çünkü 26 günümüz kaldı 😰
Slcnslcn Girl ihtyc duydugu bisi varmı yada mesela oğlunuz olacaksa baba ogul ikisine ayni yada cok benzer bi gömlek pantolon olabilir.
Mernur1325 Bugün benimde evlilik yıl dönümüm ve 3.senemiz 😂🙈. Herhangi bişey yapamıyoruz pek belki pasta alırım 🤔🤔
Elaali Bi kere de onların bi planı olsun niye hep biz.... Ben her özel günlerde supriz yapıyorum eşimde hep hediye aliyo ama daha değişik olmasını isterdim 😉🙈
nedensiz canım ben eşim adına bağışta bulundum unisef e çocuk felci aşısı 120 cocuga ulastı ve cok duygulandı ve anında sertıfıka seklınde cıktısını alabılıyosun etrafımdakı herkesı bilinçlendiriyorum bu konuda veya tema ya fıdan bagısında bulunanılırsın yalnız o 3-4 gun ıcınde sertıfıkası gelıyor tabı esın hoslanırsa