Eylulykdz Merhaba arkadaşlar benim ilk gebeliğim 5+4 haftalık gebeyim özele gitcem 7. Haftada kan tahlılı vs yapıyorlar mı? Bunun için muayeneden ekstra ücret ödüyor muyuz ne kadar ödüyoruz
Seymaben Eylulykdz her hastanenin muayene ücretleri tahlil ücretleri farklı gitmeyi düşündüğünüz hastaneleri arayarak öğrenebilirsiniz🌸
Merve_0109 Eylulykdz sağlık ocağı zaten yapiyir ama ben ozeldede yapıyorum ücret 80 TL bir kaç kere yaptım sadece zaten ama her Hastne farklı canım ücret değiştir 30 olanda var 230 olanda var ♥️
Hlary Eylulykdz ben özele gidiyorum. İlk gittiğimde genel kan tahliline 350 tl istediler. Ben de devlette yaptırdım sonucu özeldeki doktoruma götürdüm. Çok pahalı olduğu zaman öyle yapıyorum.
Merveonay Eylulykdz ilk doktora gittiğinde keseyi ve kalp atışını duyduğunda genel kan tahlili yani hemogram b12 betahcg tsh kolesterole kadar bakıyorlar birde idrar tahlili ben Ankara’da bir özele gidiyorum 154 falan tutmuştu sadece tahliller canım
Sinem_simay Bende özele gidiyorum ilk bi suru tahlil istemişlerdi idrar tahlili de dahil fiyatı söyleyince gözlerim yerinden fırladı 1500 tl dediler bende gittim sağlık ocağında yaptırdım doktoruma gösterdim. Kafayı yemişler resmen bu nedir
Nurayed Eylulykdz merhaba canım benım bildiğim ve benim gittiğim hastane de muayene dışında ekstra ücret ödüyorsun kan ve yaptırdığın tahlillere. Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri doktorum her ay düzenli kan tahlilleri ve idrar tahlilleri istiyor hepsinde de ekstra ücret ödeniyor. Diğer arkadaşların yazdığı gibi de sağlık ocağından ücretsiz olarak yaptırabilirsin.