Tugbatugba-8181- Aag06 bence yapılmalı zaten eskisi gibi aşırı glukoz yukkemesi yapılmıyor bir kutu meyvesuyu tarzı birşey içiliyor
Merve_0109 Aag06 Allah seni ne yapmasın bu postları hiç anlamiyorum yap yapma doğur doğrma yeter bıhgtıkkkk yawwww 😅 yapma desek yapmicak yap desek bişey olsa bizden bilecek ablacım doktorunu dinlesene sen 🤷
HaticeeC Aag06 doktorunuzun önerisine göre hareket edin bence benim doktorum gerek görmedi 2 ay öncesinden diyet önerdi zaten hamur işi tatlı yasak sadece tadımlık diye konuştuk. Bu ayın 25.de tokluk şekerime bakıcak sadece. Sonuca göre hareket ederiz ya yaparız ya yapmayız diye konuştuk.
Mom6272 az önce birisi post açmış yaptırmadığım için çok pişmanım diye, çocuk şekerden dolayı çok önden gidiyomuş acil alcaklarmış. bence yapılmalı
Merfah Ben pazartesi günü yaptırdım bebek içinde anne içinde şart bence sağlık bu sonuçta ihmale gelmez
Aag06 Merve_0109 he ya aynen 6tane art arta bu soruyu sormus bende 3une yap,3une yapma dedim hangisini yapar kendi bilir buna yap yapma diyerek kimse iyilik yapamaz😂ahahhaha beni anlamayan lincleyecekler hazirdalar niye yapmasin diye 😂😂😂
Aag06 Kafam nshsjshsj😂😂😂aynen valla yapma tuttu hahahha isin garip tarafi yapma dedim diye kiziyorlar 😂😂😂😂