HaticeeC Acemi_anne61 Çok dikkat etmeme rağmen hamileliğimin başından beri 3 kere idrar yolları enfeksiyonu geçirdim verilen tek kullanımlık toz antibiyotikler gerçekten çok iyi geliyor. Bol su tüketin ve mutlaka iç çamaşırlarınıza ütü basın çok geçmiş olsun. Şuanda hem idrar yolları enfeksiyonum hem diş iltihabım var antibiyotik ilaç kullanıyorum pazartesi günü diş çekimi yapılcak 😕
Acemi_anne61 HaticeeC 😔ayy çok çok geçmiş olsun bir an önce şifa versin Allah teşekkür ederim yazdığınız için inşallah sağlıkla kavuşun bebeğinize 🤲🏻
Acemi_anne61 Ciibiilii çok geçmiş olsun ilaçtan değil de Enfeksiyon dan korkuyorum bebegimi Enfeksiyondan kaybettim falan yazmışlardı geçenlerde boş bulundum dünyam yıkıldı sanki ama abartmışım galiba
Fatma_nur17 Acemi_anne61 bende de olmuştu çok yüksek çıkınca mecbur antibiyotik başlamışlardı bı hafta kullandım sonra düzeldi tahlil vermiştim tekrar.. bol su iç demişlerdi hâlâ beyaz akıntılarım oluyor ama birşey çıkmıyor..
bsra1595 Acemi_anne61 canım korkma allahın ıznıyle bısey olmaz bende 22 haftalıgım gecen 2 hafta evvel bende de oldu antibiyotk kullandım 1 hafta gecti sukur bı problem olmadı
Acemi_anne61 bsra1595 yaa ben bulaşınca bidaha geçmiyor kurtulamıyorum diyenleri gördüm hep gerçekten moral verdiniz Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinize çok teşekkür ederim 😊
HaticeeC Acemi_anne61 amin canım benimm inşallah bütün hamişler sağlıkla sağ sağlim kavuşsun bebeklerine 🤲🏻🙏🏻❤
tubakaya44 Acemi_anne61 ne yazık ki benim de öyle 27 haftalığım doktorum antibiyotik verdi dün başladım kullanmaya
Acemi_anne61 tubakaya44 baksana son haftalarda olabiliyormuş 🤷🏻♀️ inşallah devam etmez ilaçlar işe yarar. ben bidaha burda kötü tecrübeleri okumicam sabahtan beri şunun için yıkıldım resmen. Allah sağlık versin hepimize ya ne biçim bi psikoloji ye giriyor insan
Melikeakarsu nevarneyokk benimde once yüksek çıktı doktor ilaç vermedi sonra bi idrar testi daha istedi aradan bir hafta geçti sonuçlar çıktı bugün gittim gösterdim temiz dedi yine ilac vermedi bir hafta içinde nasıl kendiliğinden geçti anlamadım ya doktor bi bok bilmiyor 😂😂yada cidden öyle bu arada 11 haftalık bebek
Acemi_anne61 Melikeakarsu aman olmasın yaa zaten zor bide böyle şeyler çıkınca inan bir torba hap ve vitaminim var baktıkça içim kararıyor
balkrc00 Acemi_anne61 yaklaşık 1 buçuk aydır enfeksiyonum var maalesef ilk zamanda hiç farketmedim sağlık ocağına gidince idrarda çıktı sonra biraz ilerleyince idrarda yanma başladı yarın Allah izin verirse doğumum var hala geçmedi 2 kutu antibiyotik kullandım yapılacak birşey yok maalesef 🤷 Allah şifa versin 🤲
Acemi_anne61 balkrc00 yaa yarın bitiyor mu hamilelik inşallah çok güzel kolay doğumunuz olur🤲🏻🧿 belki doğumdan sonra düzelir hem amin çok sağolun
balkrc00 Acemi_anne61 Ay amin Allah razı olsun inşallah hayırla sağlıkla o bitti ama bende bittim 😂 inşallah düzelir ama doktorum son zamanlarda nerdeyse kaçınılmaz oluyor enfeksiyon dedi . Yinede şükür sağ Salim gelebildim buraya kadar rabbim hepimize kolaylık versin inşallah 🥰
nevarneyokk Acemi_anne61 Normalde lökosit 5 antibiyotiklik bir değer değil. Başka bir şey rahatsız etmiştir bence doktoru, birde kültür isterdi ciddi bir emfeksiyon görse
3Aysenur33 Acemi_anne61 Korkmayın hepimiz gebeliğimizin bir döneminde yada bir kaç defa yakalanıyoruz. İlaçlarınızı kullanın ve kesinlikle “BOL SU”. Aşırı karbonhidrat, şekerli gıdalar yerine meyve ve sebzeye, kuruyemiş, yoğurt ağırlık verin. Geçmiş olsun.