la_tahzen Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim, bugün kahverengi leke gördüm, doktora gittim bebek aşağı inmiş dedi🙁 iğne verdi, uzan dedi sürekli, bu durumu yaşayan var mi, dua edin lütfen
Loadingbaby la_tahzen bende 14 haftalıkken kahverengi leke geldi. Ve sancı. Doktor düşük riski dedi. ProgestN Verdi bir hafta hiç yataktan kalkmadım 18 haftayım çok şükür bir sıkıntım kalmadı. Merak etme yat dinlen bol su iç . Hiç iş yapma asla yürüme merdiven bile çıkma . Progestan iç geçiyor . Allah bize bağışlasın bebişlerimizi 🙏
Sydgrdl la_tahzen o haftalarda benimde lekelenmem oldu canim doktor bana iğne verdi ve hiç yerimden kalkmadım hep yattım çok sukur şimdi 36 haftalik olduk icin rahat olsun dikkat edersen Allahın izniyle bisey olmz
la_tahzen Sydgrdl bana da iğne verdi, haftada bir tane yapmam gerekmiş, normalde çalışıyorum da izin aldım bir hafta. Çok teşekkür ederim rahatlattiginiz için, inşallah gecer
Sydgrdl la_tahzen gecer canım Allahın izniyle ben seni çok iyi anlıyorum ben çok ağlamıştım neler hissettiğini biliyorum bende haftalik iğne yemiştim bide kan uyuşmazlığı vardı bizde bak çok sukur herşey yolunda inşallah sende sağlıkla al kucağına bebisini 😊 iyi geceler