Fabulousmom Pirayeada benim de bi anda suyum geldi 22+0 ız. Hastanede yatıyorum. Şükür tamamen bitmedi su durdurmaya çalışıyorlar durmazsa suni sancıyla doğum diyorlar çok korkuyorum
Pirayeada ZZeynepP1903 Evet serklajliyim cnm sarı sulu akintim var sıvıdan korktum bide her gün karnım sert bebek 21 haftalik normal mi sert olması
ZZeynepP1903 Pirayeada enfeksıuonun olmasın sarı akıntı genelde enfeksiyon oluyor çünkü. Benimde o haftalardan itibaren sertlesmeler basladı halada devam edıyo 26+5 günlük oldum gün içinde cok oluyor. Normal onlar bence cok takılma
ZZeynepP1903 Pirayeada o zamanlar genelde gobek delıgım ve cevresı oluyodu suan buyudugu ıcın nereye toplanıyosa orası oluyo ama hafıfce masaj yapınca düzeliyor 🤷🏻♀️
ZZeynepP1903 Pirayeada cok gecmıs olsun canım insallah gecer bir an önce 🤦🏻♀️ Benimde agrılarım oluyor ara ara bazen o canımı sıkıyor işte 🤷🏻♀️
Fabulousmom Pirayeada Bacaklarımdan akacak kadar vardı ama şükür bebeğin suyunu azaltacak kadar akmadı. Çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla vaktinde kavuştursun yavrularımıza