cemilev Merhaba arkadaşlar 22+6 günlük hamileyim ama son iki haftadır geceleri sağa sola dönmekten uyuyamıyorum çalışıyorum da sabah 6 da kalıp ise gidiyorum donmek sorun değil her döndüğümde lavaboya gidiyorum sola dönüyorum yarım saat bile durmuyorum bu sefer sağa dönüyorum sırtüstü yatmak istiyorum bu sefer bebeğe zararlı diyorlar ne yapacağımı bilemedim benim gibi olup uykusuz kalan var mi aranız da 😔 yada uyguladığınız bir yöntem var mi
Fulyarcak cemilev 24+1 olduk bizde benim sağ böbreğimde genişleme olduğu için sağ tarafa yatamıyorum hiç malum düzde yatamıyorum hep sola yatmaktan ağrımaya başladı sol tarafım resmen hiç uyuyamıyorum 😔
Tosbik cemilev ayni dert bndede var 22+3 olduk bizde ne zamandr uykularim bolük bölük. Rahat uyuyamiyrm ve cok idrara cikiyorum o da bölüyor uykumu
mucizem61 cemilev aynindert bendede var cnm yarim saatte bir dönüyorum sağa bile dönsem acaba bebeğe zarar verdim mi diye hemen sola donuyorum ve her seferinde tuvalete kalkiyom bende 22 haftaligim sıcakta bi yandan basıyor sonu güzel olcak insallah cnm
cemilev YAkyol Sabaha kadar camlar açık uyuyorum hatta bazen üşüyorum bile ben ama nafile yine uyandırıyor psikolojik oldu herhalde artık gece ayni saatlerde uyanmak
Elif1147 cemilev 33. Haftamdayım tuvalete gitmekten uyuyamıyorm.çalışıyorm ben akşamlarıda aşırı yorgun oluyorm ama sürekli uyanıyorm.sarhoş gibiyim
cemilev Elif1147 Ayyy ya Allah yardımcımız olsun cok zor bende öyle sürekli uykulu oluyorum ise gelmek eziyet oluyor bilsem ki erkenden rapor alınıp çıkılıyor hic durmican
serenimo 24 haftalık olarak aynı duyguları paylaşıyorum. Ne tarafa yatarsam yatayım sırtüstü uyanıyorum😅 Kıyıya vurmus fok balıgı gibi lavaboya kalkıyorum. Üstelik daha doğuma 4,5 ayım var😶 Çalışan hamileler olarak izne bir ayrılsakta rahat etsek
Bebegmibkliyrm cemilev bu mesaja cevap bile yazarken uyukluyorum suan. Top patlasa uyanmayan ben, simdi uykulari yitirdim uyuyamiyorum. Sabahlari dikiliom erkenden ayaga amaçsizca. Bende calisiriyorm suan is yerinde uyukluyorum yani
cemilev Bebegmibkliyrm Ayyy kıyamam ya elma yemeye çalış sabahları acıkır uykun bende cok cektim elma ye müzik dinle atlatiyon hemen
Papatyali 23+1im aynı dertten muzdaribim bi türlü rahat uyuyamıyorum 😣 sırt üstü uyumak istiyorum hep oda zararlı bi sola bi sağa dönüp duruyorum her seferindede uyanıyorum 🤦🏼♀️
Ygmrkmsl cemilev ahh bendede o sıkıntı varrrr sadece sol tarafa yatıyorum çünkü kızım hep sağ tarafta sağ tarafa uzanınca sancı yapıyor tekmeliyor resmen dön diyor mercimeğim 😂😂😂🙏🏻 31+1 haftalığız bizde
cemilev Ygmrkmsl 😍😍 masallah benim agrim oluyor muhtemelen sıkısıyor ama insan hareketlerini hissetti mi sabaha kadar uyumasam da olur diyor onlar saglikli olsun da
Neroizm cemilev ben de 21+4 deyim ayni durumdayim ama benim oglum midemi baskiliyor durusundan oturu ben de dik oturarak bol yastikla uyumaya calisiyorum 😔 zor oluyor tabi ama hic uyumamaktan iyidir belki sizde de ise yarar
cemilev Neroizm Evet dik uyumaya çalıştım bir kaç kere ama gecenin ilerleyen saatlerinde. Ayni pozisyona devam 😁 yastıklar yerde