Hayallerim 23 haftalık hamileyim dün geceden beri sol kolumda eklem yerinde ve bileğe doğru inen bir ağrı var ne yapmaliyim😣
Esrabz Hayallerim kas ağrıları olabiliyor canim eğer seni çok zorluyorsa doktorunla görüş belki magnezyum felan verir.
Emlyjams Hayallerim 25 haftaligim 3 gündür var bu ağrı kemiklerim ağrıyor resmen kuru kemik ağrır mi ağrıyor iste 😒
Hayallerim Mirzaveben allah razı olsun böyle bir ağrı görmedim ben beni uyutmadı inşallah bugün doktor kontrolün var
Elcnerdgn Yani bu tarz ağrılar hamilelikte olabiliyor oda sürekli sağ ve sol yatmaktanda oluyor. Hamilelikten kaynaklıysa magnezyum kullanmanız lazım
Cerenora karpal tünel sendromu yaşıyorsun. ellerindeki ödem sinir uçlarına baskı yapıyor. Ben resmen gece kalkıp ağlıyorum bazen ağrıdan. magnezyum başladık ağrı biraz hafifledi ama parmaklarım hala uyuşuyor geceleri. Tuzu kestiğim halde tam olarak geçmedi.
Hayallerim Cerenora nasıl geçer bu birde çalışıyorum su anda randevu saatini iple çekiyorum doktoruma danışıp ağrı kesici alcam dayanacak gibi değil rabbim herkeze sağlık versin
Laurenkiz Arkadas da belirtmis karpal tunel sendromu maalesef, gecen hafta 2 bilegim kollarim kopuyor saniyordum, magnezium ve akupunktur noktalarina masaj iyi geliyor, isaret ve bas parmagin arasindaki deriye 30sn sureyle basinc uygularsan agri hafifliyor, cok gecmis olsun🙏🏼
Cerenora Havaların soğumasını bekliyorum ben artık. Sıcak bu durumu daha da arttırıyor. Sabah 1-2 saat ellerimi kullanamıyorum. Bir yerde günde 1 dilim ananas diye okudum ama ben faydasını görmedim.