anneoluyorum27 Kızlar ben 12+6 sanıyorken doktorum 12+3oldugumuzu söyledi ve cinsiyetimizi öğrendik kimler öğrendi "Eşimin doğum günü 10 gün sonra eşimin doğum gününde ona süperiz yaparak söyleyeceğim ve cinsiyet partisiyle bir olsun istedim ne düşünüyorsunuz
Nurdanegehan anneoluyorum27 degisebilir cok erken bana hic demediler 14.haftada 17 haftalikti net erkek dediler
Byztrkravc anneoluyorum27 hayırlı olsun canım cinsiyeti ne bende bugün gitcem 12+3 üm doktor haftaya söylerim dedi o gün bu gün işteee 🥰
deletedmom27371 anneoluyorum27 bence daha ne parti yapın ne de eşinize söyleyin bu haftalarda sadece doktorlar tahmin yapıyor 16 17 hafta hatta 19 haftalarda bile erkek diyip sonradan kız diyen var
anneoluyorum27 Busranurakdemir1 bende 12 haftada tahmin 16 haftalarda kesinleştiğini sanıyordum ama doktorum kesin dedi hazırlıklarına başlayın dedi
Nebyaa Net olarak mı söyledi. Çünkü bu haftalarda sadece tahmin yapılabiliyor. Net olarak 16. Haftayı bekleyin diyor doktor
anneoluyorum27 Nebyaa net dedi kesin diye on kere sordum kesin değişmez dedi hazırlık yapabilirsin dedi
anneoluyorum27 deletedmom27371 kuzum bastıra bastıra sordum kesin mi sonradan değişmez demi dedim bu hastanede başka bir doktora geliyordu ablam ona da %90 erkek denildi doğuma 2 hafta kala kız denildi yanılmayız demi kesin mi dedim evet kesin hazırlıklarınıza başlayın dedi eşim suprz yapacaktım kendi kendine batırdı herşeyi zaten
deletedmom27371 anneoluyorum27 evet kuzum bilebiliyorlar hatta erkekler daha çabuk belli ediyor ama benim arkadaşıma 16 hafta da mı ne erkek dendi kız kapı süsüne varıncaya kadar yaptırdı. Sonraki haftalarda kız dediler şok olduk
Hayal_et07 anneoluyorum27 valla bana da 12. Haftada %90 erkek dedi doktor sonra kız olduğunu öğrendik.
anneoluyorum27 deletedmom27371 yaa anladım hayırlısı şuan beklemekten başka çarem yok lakin eşim biliyor aşırı sevindi şimdi birden de cinsiyetin değişeceğini söylersem ne duruma düşer bilemiyorum