Tugbatugba-8181- Kızlar bugün 8+2 yüz bebegimle.en son 5. Haftada kese görmeye gittik bugün kalp atışı duyulur di mi ikinci hamileliğim ama.inanin herşeyi unuttum. Birde kan tahlili vs yapilir mi bugün özel.hastaneye gidiyorum ona göre para olarak hazırlıklı gidiyim
Tugbabuglem58 Tugbatugba-8181- kalp atisi duyulur insallah ben ozel hastaneye gitmeden bir gun once saglik ocaginda butun kan tahlillerimi yatirip oyle gitmistim sadece idarar kalmisti sehirden sehire degisir benim ocak ayinda bi dusugum var o zaman ozelde tahlil tutari 450 tutmustu bende yine saglik ocaginda yaptirmistim
Fnen Tugbatugba-8181- bende tahlil istemişti doktorum sağlık ocağında yaptırdım çıkınca doktora gittim, net kalp atışınıda 8+2 de duyduk
Merveonay Tugbatugba-8181- benim geçen hafta gittim 7+4 falandı duyuldu ve tahlil istedi canım hemogram b12 tsh betahcg ve idrar istiyor enfeksiyon İçin sen hazırlıklı git genede ben tahlillere 154 vermiştim bende özele gidiyorum ama benim ilk betahcg baktırdım o kadar geçen hafta ilk gittim ilk kontrolümde baktılar tahlillere tsh falan çok önemli
Tugbatugba-8181- gunesligun tamam canm birde tahlilleri özel de mi yaptırdın sen ne kadar bilgin var mı
Tugbatugba-8181- Tugbabuglem58 sağlık ocağında kaç haftalıkken vermem gerekir tahlilleri peki şuan erken mi
Tugbabuglem58 Tugbatugba-8181- hayir suanda verebilirsiniz bu kontrol amacli testler isteniyor annenin saglik durumu icin ben suan 1inci tremester donemini bitiriyorum doktor kontrolune gitmeden bi gun once gene saglik ocaginda kan tahlili yaptiricam ve oyle gidicem 12 haftadan sonra folik asit falan birakiliyo kan ve vitamin takviyesi almaya basliyosun bu yuzden kan tahlillerimi yaptirip oyle gidip yine en uygun ilaclari gene doktor yazacaktir diye dusunuyorum