newra Doğum yapalı 2 ay oldu karin bolgemdeki çatlaklar çok fazla psikolojim bozuldu nasıl geçecek bunlar bi aklı verin kendimi çok kötü hissediyorum😢😢
Eliffff newra canım çatlaklar geçmezki kalıcak onlar vücudumuzda.ama renkleri kırmızıysa o açılıyo ten rengi oluyor
Ayshe3220 newra hamileliginizdemi çatladı acaba .yoksa sonrasımı benim hiç çatlagım yok karnımda dogumdan sonra olur die çok korkuyorum 😣
Parpali Bende catlaklara cozum yok die biliyorum maalesef 🙈🙈 benimde cook oldu artik bebegimizden bir ani hatira olarak bakicaz baska yolu varsa bilgilendirin bizide
Mirzaveben newra bende ilk hamileliğimde cok çatladım ne sürsem fayda etmedi çünkü iç karnım hic yokmuş doktorum oyle demisti ve karnım doğumdan sonra buruşup sarkmıştı bu psikoloji beni mahfetti ne kadar krem varsa aldim kullandım korseler giydim karnım baya toparlandı ama çatlaklar kalıyor tabi onlarada alıştım artık 🤗
Derinimm newra canim morsa duzelebilir beyazlasmadan surekli badem yagi kullan saf zeytin yagida olabilir
Eliffff newra sonra renkleri açılıyor şşte canım.benimkiler de ilk kıpkırmızıydı.şimdi pembeleştiler.göbeğimde hiç yok ama göğüsüm çatladı maalesef.
Oglununannesi newra ben mideme kadar çatladım vajina başından mide öyle diyim bende vücudumun eski halini özlüyorım ama bunun için oturup ağlamadım Rabbim sağ salim evladımı kucağıma almamı nasip etmiş gerisi yalan. Dünya hayatında vücudum çatladı diye oturup ağlamam da saçmalık olurdu bana göre tabi çatlamasam iyidi ama neler var bunlar nedir Allah sağlık versim. Şimdi ikinc hamileliğim yine bi kaç yer çatladı midemin üstü takmıyorum tek derdim evladımı sağ salim kucağıma alıp ikisininde başında durabilmek ...
Neroizm newra catlak gecebilen bir sey degil kullanilan kremler onlenmesi icin kullaniliyor diye biliyorum
Nuraypazarlioglu Neroizm doğum sonrası onarıcı krem ve yağlar var vücut yapısına göre geçebilen ve kalan vardir
IlaydaOrhanKopuz newra bende aloa vera iyi geliyor diye duymuştum YouTube de bakabilirsin videolarla anlatıyor.linkini kopyalayamadım canım.
Ceren35 newra catlaklata cok cözum olmasa da ayva cekirdeklerini duydum, cekirdekleri biriktirip suda bekletiyorsunuz bir gece jel oluyor ya onu sürün, birde evinizde aloevera varsa koparip onu sürün