Sinemm0606 Kizlar elimizi karnimiza koydugumuzda genelde kacinci haftada hareketleri hissediliyor veya disardan ne zaman gozle goruluyo hareketleri🥰suan 19+1im
Elsu26 Sinemm0606 19 haftalıkken hissettim 25 haftalıkken falan sanırım dışardan görmeye başladım 😊 ama ben kiloluyum yağ tabakam var zayıfsan daha erken görebilirsin belki 😊😊
prensesannesiiiiii Sinemm0606 19da pıt pıt hisetim net değildi 23te dışarıdanda artık gözüküyor 27+5iz elhamdülillah 🤲😍
gldn065807 Sinemm0606 19 haftamdayim bu hafta baya baya böyle dalgalanıyor karnım ikinci gebelik ve 57 kiloyum belkide o yüzden mi bilmem
Sinemm0606 Elsu26 yaa ne guzel disardan gormem icin sanirim 1 ayim daha var🥰 bende 69 kiloyim benimde hissetmem gec olabilir🤭
Kbrfrk Haftadayim çok az da olsa görülüyor. İnternette izlediğim videolarda baya havaya kalkıyor öyle olur mu bilmem 😃
Sinemm0606 prensesannesiiiiii bende suan hafif hafif icimde hissediyorum insaallah sizin gibi 23de hissederim disardan🥰
Sinemm0606 gldn065807 yaaa masaallah evet zayif oldugunuz icin disardan daha rahatlikla goruluyodur buyuk ihtimalle🥰
prensesannesiiiiii Sinemm0606 hisedersin kuzum çok güzel duygular Allah herkese nasip etsin inşallah 🤲🥰ben 45 kiloyla hamile kaldım birazda onun etkisi oldu sanırım
Sinemm0606 prensesannesiiiiii amin canim benim insaallah🤲🥰 zayifken hamile kaldigin icin buyuk ihtimalle onun etkisi ben 69 kiloyum belki biraz daha gec hissederim
Livy 32 haftaligim artık barış bir şekilde dışarıdan gözüküyor benim de biraz göbeğim vardı. Belki daha erken görülebilir zayıfliga göre.
prensesannesiiiiii Sinemm0606 sağlıklı olsunda canım 27 28de net hisedersin Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah kuzum 🤲😍
Nurdanegehan Sinemm0606 22+2deyim ben sadece hissediyorum insallah esimde merakla bekliyor hissetmek icin😁😁