Deletedmom93428 Kızçeler merhabaa 😍 malum tesettür giyim fiyatları pahalı. Bildiğiniz uygun ve güvenilir tesettür giyim siteleri var mı? 😊
Elsu26 Deletedmom93428 ben hep moda selvimden alışveriş yapıyorum kalıp bilgisi de bulunuyor fiyatı da uygun malı da kaliteli aldığım her şeyden memnun kaldım 😊😊
Gnz Deletedmom93428 moda selvim den aliyorum ben birde sportif tarzi seviyorsaniz lamelif var ordan da aliyorum♥️
Deletedmom93428 PrensesFiona bnde ordan alıyorum bazen canım kaliteli ama biraz daha, uygun siteler arıyorum
Aag06 Uygun fiyatmi ulan bu dunyaya bi daha gelirsem ya tesettur giyim isine,ya bebek magazasi isine,yada kadin dogumcu olacam muthis para var 😂
Gnz Deletedmom93428 Ben begeniyorum kimaslarini zaten urun ozelliklerinde kumas ozellikleride yaziyor genelde oraya bakip aliyorum ♥️
ikikuzuannesi_18-21_ Deletedmom93428 evet aldım bir tanesi dışında güzeldi hepsi çabuk pamuklamdı biri
ikikuzuannesi_18-21_ Deletedmom93428 aslında tesettür sitelerinden çok mahalle aralarında terziler veya küçük dükkanlar butikler oluyor çok çok ucuza satılıyor tabi bunları görebilmek için de yürümek gerek araba yokken eşimle çok çıkardık öyle yürümeye acayip güzel şeyler denk getirdim ben 25 liraya pantolon aldım şaka gidi acayip kaliteli ihraç fazlası adamın elinde kalmış kapıyorum hemen. Arabayla gezilmiyor öyle yerler. Ankaradaysan Kızılay’da İzmir caddesi tarafında ufak tefek dükkan olduğu görünmeyen yerler var 😂 çok ucuz ve uygun ürünler var metro çarşısında da var ama ayrıntılı bakmak gerek.
Deletedmom93428 ikikuzuannesi_18-21_ İstanbul dayım evet desiğin gibi oluyor ama bebekten tuvalete bile gidemiyorum 😂😂