lentil yaseminmelih585 bence sür çok iyi gelir eminim. Ablam çocukları pişik olduğunda hep popolarına sürerdi geçerdi pişik.
Tugbatugba-8181- yaseminmelih585 hiç bir zararı olmaz canm birde hamilelikte sık sık duş alırsan hiç çatlağın olmaz
Nnurdan yaseminmelih585 sürün en güzeli doğal zeytin yağ ben doğunca bebeğime bile sürmeyi düşünüyorum
muges44 Nnurdan evet bende🙂bana hep zeytinyağı ile masaj yapmışlar kemik gelişimi için. Kemiklerimde iridir baya sağlamım😂
gokturkefe Bi zararı olduğunu düşünmüyorum. Bende hiç krem kullanmadım kakao yağı Hindistan cevizi yağı kantaron yağı birde bebek yağı kullanıyorum
Nurdanegehan yaseminmelih585 ben farmasinin ayni sefa balsam aldim onu suruyorum gogus uclarima da iyi geliyor bher yerime sürüyorum 👍👍👍
Cnsymn yaseminmelih585 ben kullanıyorum hatta ben dört aydır fitili bile zeytin yağına sürüp kullandım. Doktorum faydasının çok olduğunu doğum sonrasında vajinaya zeytin yağı ile masaj yaptıracağını söyledi
insantanesi1 Bio-oil çatlak kremi Hindistan cevizi yağı Ve doğal kantaron yağı önerdiler zaten kantaron yağını annem yapıyor epeyce getirmiştim diğerlerini de aldım da kullanmaya başlamadım henüz acaba kullansam mı çünkü karnımda ve göğüslerimde kaşıntı başladı sanırım yavaş yavaş büyüyor
esredn Ben hindistancevizi yağı, acı ve tatlı badem yağı , zeytinyağı o anda canım ne isterse onu sürüyorum. Göbeğime simit bölgeme göğsüme. Üşenmezsem pehlivan gibi her yerimi yağlıyorum bazen.😂
Mrvsmt2502 yaseminmelih585 bendr zeytinyağı kullanıyprum piyasadaki çatlak ürünleri gereksiz pahalı geliyor bana. Çatlak zaten çoğunlukla genetik oluyor en pahalı kremi kullansakta çatlamak muhtemel. Ama yıllar önce bi videoda zeytinyağının asidinin çılartılması gerektiğini öğrenmiştim yanlış olmasın ama içine defne yaprağı atıp bekletmek ya da fokurdamadan kaynatmak gerekiyormuş ben kaynatıp soğutup kullanıyorum 2 aydır karnımı yumuşacık yapıyor inşallah işe yarar annemde ablamda çatlamış ama