busra_2332 Kızlar Ege isminde oğlu veya tanıdığı olan var mı? İnatçı oluyorlar yazıyor. Nasıllar inatçı veya çok mu hareketliler? 😅 isim koymak gerçekten çok zormuş en ince ayrıntısına kadar araştırıyorum artık kafayı yicem 😅
Derin0712 busra_2332 bnm esim hep kiza ela ece ezo erkege ege istedi kizlarimin adini ben koydum ezo koymadim ama oglumuz olucak yagiz ege koyduk
2-prensesannesiii busra_2332 Kuzenimin oğlunun ismi yiğit Ege bebeklik dönemi berbattı hiç uyumazdi sürekli ağlardı şuan 7 yaşında çok zeki çok akıllı
Kurbagaopenkiz busra_2332 ben izmir de yasiyorum burada 10 cocuktan 9 unun ismi ege Ismin inatcilikla vs alakasi oldugunu dusunmuyorum tabi gene siz bilirsiniz ama guzel isim
Znur1997 Bende ege koyacağım. Haftaya pazartesi dogumum var. Her seyı hazır bunda da mıllet Ege kız ısmı koyma dıyor🤦♀️
Cansel22 busra_2332 bende yağız ege koyucam benden once dogurursan haber verde degistireyim koymiyım 😀
Aslaninannesi01 busra_2332 yeğenimin adı ege bebekken çok huysuzdu sürekli ağlardı çok yaramazlık yapardı şuan 13 yaşında çok uysallasti terbiyeli bir çocuk ama hala inadı geçmedi istediği olmadığı zaman günlerce surat asar
deletedmom27371 busra_2332 yeğenimin adı ege asla yerinde durmuyor aşırı aktif 🤦🏼♀️ ben isimle alakalı olduğunu düşünmüyorum aileden ve davranışlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Aselinkooo busra_2332 egehan diye var tanıdığım öyle sessiz sakin gibi görünüyor ama aşırı inatçıydı. Ama 5 yaşında yani zaten inat zamanları öncesinden tanımıyorum ev halini de bilmiyorum
Eda0007 busra_2332 ay kuzenim koydu o kadar hiperaktif ki anlatamam çok Güler yüzlü aşırı tatlı ama çok hareketli sıpa😂
Merveonay busra_2332 oğlum 2 yaşında adı Ege ben İzmir’i çok sevdiğim için Ege koydum ama henüz inadı aksiliği yok o biraz yetiştirmeyle alakalı canım o kadar detaya inersen ohoooo 😀😀