meleklerimveben Sıcak su açılmayı arttırır diyorlar ben sancim oluyor dusa giriyorum sanci kesiliyor😬😬 sabri tükenenler burda mi😃
Busra_spmz meleklerimveben canım senle aynız bende 39+2 ama hala tık yok benim sancı bile gelmiyor Allah yardımcımız olsun biran önce gelsinler 😍🤗
Ummahan123 meleklerimveben ben som zamanlsr gunluk 5bın 6 bın adım atardım platese otururdum merdıven ıner cıkardım hemen oldu ve kolay dogum yaptım ımsallah senınde hayırlı zamanda kolay bır sekılde doğumun olur 🤲🏻😊
ilkgebelik123-_ Yalancı sancida yok nstde hiç sancı yok idrar keseme hiç baskı yok 😂😂😂bide kızlar erken doğar diyorlar 😂
incifeyza ilkgebelik123-_ ilk dogum mu sizinki benim 3. 34 haftayiz kasilma çıkıyor nst de insallah erken gelmez diyoruz.ilk dogumumda 40+3 de birden başlamıştı sizinde oyle olabilir
incifeyza plates topuyla yapilan egzersizler cok faydali oluyor ileri geri yerde yuvarlama hafif ziplama gibi
meleklerimveben Ummahan123 ben de bugün 5000 adım attım. Sabahtır anlamsız ağrılarım var. Demin eve geldim dus aldim hala beklemedeyim bakalim 🤕🤕 suan belim ve kasiklarim cok ağrıyor
Busra_spmz meleklerimveben ama onumzde Perşembe yada cuma gidecem hastaneye sende git 41 hafta dolma üzere çünkü o zaman 🤨