Dilanaka Merhaba, 26+4 gunluk hamileyim dunden beri hafif kahverengi lekelenmem oluyor ama yogun degil genellikle tuvaletten sonra peceteyle sildigimde farkediyorum ic camasirima bulasmiyor bile. Bir sorun olabilir mi bu daha once yasayan varmi aranizda??
Cicilibicili Dilanaka doktora gitmeniz lazım mutlaka. Bu haftalarda lekelenme olması normal bir durum değil. Çok geçmiş olsun 🌸
Dilanaka DuaElf Sordum normal ama kanamaya cevirirse muayne olman lazim dedi bebek rahime baski yapabilir ondan da olabilir dedi ama bilemiyorum
Linaebser Umarım önemli bir şey değildir ilişkiden sonra mı oldu acaba plesanta aşağıda olabilir oda kanama yapabilir bol bol dinlenin
Dilanaka Linaebser iliskiden sonra olmadi normal dun lavaboya gittim oyle farkettim ama bir kac gundur cok yoruluyorum yogundum etkilemis olabilir mi
Linaebser Siz her ihitimale karşı gidin içiniz rahat olsun çünkü o halde hala devam ediyorsa lütfen vakit kaybetmeyin 🌸
Dilanaka papatya13 kanama olmadigi surece sorun yok demisti doktorum. Dinlendim bi kac gun sonra devami olmadi cok sukur. Zaten o aralarda da randevum vardi gittigimde yine sordum olabilir normal rahim genisliyor bebek buyuyor baski olabilir hersey normal dedi. Siz nasil oldunuz?
papatya13 Dilanaka çok şükür bende bugün gittim kontrole zaten bebeğimin hareketlerini hissediyordum. Her şeyi gayet normal dedi. Dediğiniz gibi kanama olmadığı sürece korkma dedi. Progestani tedbir amaçlı kullanalım dedi. Rabbim sağ salim kucağımiza aldirsin inşallah cumlemizinkini 🙏🏻🙏🏻