Mervikooo Merhabalar, Medicana Bahcelievler Hastanesinde ( Muge Hoca) ya da Acibadem Atakent Hastanesinde ( Elif Hoca) dogum yapan , belirttigim doktorlarin hastasi olan var mi? Doktorumu degistirmek istiyorum arastiriyorum sizlere de sormak istedim.
Pinarlina Mervikooo Acıbadem atakent hastanesi’nden pınar Kadir oğullarını tavsiye ederim eğer düşünürsen ben de sonradan Doktorumu değiştirme kararı almıştım ve evime en yakın acıbadem var bir doktorum şahane biri Her konuda çok yardımcı oluyor sağ olsun çok da ilgili
Mervikooo Pinarlina aslinda benim de eve yakin acibadem ondan dolayi ilgimi cekti . Umarim ilk ve son doktor degistirisim olur 😂
Pinarlina Mervikooo yanı medicana bahcelıevler Leyla hanım MedicalPark Florya huseyın bey cam sakura kanunı sultan Süleyman hastanesi medılıfe beylıkduzu avcılar hospıtal derken en son Atakent Mustafa beye geldım o ara araştırırken Pınar hanımı buldum ve kaldım umarım sıze de çok ıyı gelır enerjınız tutar
Mervikooo Pinarlina Ay gercekten tum avrupa yakasina hakim biri var karsimda 😊 cok tesekkur ederim hepimizin karsisina iyi enerjili doktorlar ciksin 🙏🏻😊