EmineTlc Pinpirikanne ben olduk bugün 10.gün 😊 sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı iğnenin etkisi olabilir diye çok önemsemedim, birkaç gün sonra (dayanamayıp her gün yaparım ben 😅) tekrar yapmayı düşünüyorum bakalım 🙏
Pinpirikanne EmineTlc hadi baklm canm dayanabliosan adet günü yada bi gun sonra en garanti çıkar canm catlatma ignesi 15 gun kalıyor vucutta
Pinpirikanne EmineTlc 10.gün baya erken olms bnde aldm test kenarda druyor 🤣🤣 bgunden sayarim artik hergb 14-15uncu gunde yaparm test 😂🤲🏼🤲🏼
Pinpirikanne EmineTlc ins canim haber et bana merak ederim seni zten bu ay nasip olursa ikimize de bebislr arasında 10 ,15 gün olmuş olucak ❤❤ suyu Allahım ins yarabbimm 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 cokk aminnn
EmineTlc Yaprak- yeni gördüm kusura bakmayın 🙈 dün yaptığım da silikti fakat bugün yaptığım testte çıkmadı iğnenin etkisi geçti sanırım 🤔
EmineTlc TunarinAnnesi siz test yapıp paylaşmışsınız ya benim de öyle çıktı, umarım koyulaşır ve bebeklerimiz tutunur sağlıkla 🙏
TunarinAnnesi EmineTlc bende de aynen solda sadece baya bi an nefes alamaz oluyorum sol bacağima vuruyor ağri baya bacağim kitleniyor