demethanim Bu hafta başlangıcında aninbir şekilde baş ağrısı başladı bende. Uzun sürüyor, parol alıyorum buz koyuyorum hafifliyor sonra yeniden devam ediyor. Bu şekilde baş ağrısı yaşayan var mı? Bu haftalara özel bir durum mu acaba?
Merveelisa demethanim haftalara değil hamileliğe özel bir durum kaç kere acillik oldum bu baş ağrısından ama sadece parol alabilirsin deyip gönderdiler en son aklıma geldi de doktoruma sordum oysaki normal bsymis sadece bana olmuyormuş ben çareyi nane yağında buldum haftalarca ağrı çektim o yağı bir defa sürdüm birdaha ağrı flan olmadı çok şükür tavsiye ederim
demethanim Merveelisa nane yagini başına mi sürdün burnunun kenarlarına mi ? Mentol taşı var bende de onu kafama sürüyorum her yerime yani delircem artık ya
Merveelisa demethanim başıma sürdüm zaten sürdüğün gibi yaniyo baş kismin kokusu ağır gözlerin flan bı on beş dakika soğan doğramis gibi yaşlar akiyo sonra ağrı flan kalmiyo 🥰
demethanim Merveelisa ay gözüme bile sürdüm mentol taşını şu an. İnşallah geçer kafamı duvarlara vurcam artık 😔