Betfer 35 haftadayım. Suyum 3 cm olmuş . Beni detaylı ultrasona yolladılar. Tek kadranda 33 mm olmuş. Bebek gelişimi geri 2.100 çıktı . Doktorum yazmış suyun az bebek hareketlerini takip et , ani bebek ölümü olabilir yazmış çok korkuyorum bana dua edin 😔
Zhra4242 Betfer Öyle diyeceğine bir hal çaresine baksa olmaz mı ne kadar saçma ya bekle diyor seni takibe alması lazım
ilkgozagrimhavinim Betfer suyum bittiği için 12 gün önce 36+3te acil sezaryen oldum. Kızım 2250 kg doğdu. 44 cmdi minicikti. Doktorum öncesinde ciğer geliştirici iğne yaptırdığı için küveze bike girmedi çok şükür. Doktorunuzdan ani doğum için iğne yapmasını isteseniz?
Lulikli Betfer ne biçim bi doktor bu yahu öyle diyene kadar ciğerlerine bakıp geliştirici iğne falan yapamıyormuymuş. Haftaya ya da öbür hafta hangisiyse de sezeryanla doğum. Bebeğine bir şey olmasını nasıl rahatca söyleyebiliyor doğrusu pessss
Beyzaa12 Betfer korkmayın allahın izniyle sağlıklıca kucağınıza alın bebeğinizi inşallah benimde 32. Haftada suyumda ani düşüş yaşandı doktorum serum takviyesinde bulundu havuç havuç suyu deveci armutu yiyerek ve iki güne bir serum alarak 38. Haftaya gelebilmiştik şükür şuan bebeğim 6 aylık oldu bile. Sakın üzülmeyin bebeğinizi etkiler
Betfer ilkgozagrimhavinim sizde benim gibi su bol içip suyu azalan, yemek bol yiyip kilo almayanlardan mısınız ? Of ne yapacağımı şaşırdım 😔sağ Salim kucağıma alayımda en doğru zamanda başka bişey istemiyorum
ilkgozagrimhavinim Betfer bol bol yemek yiyip kilo aldıramadım kızıma. Bende almadım son 4 5 hafta kilo verdim hatta. Okadar ilginç bi gebelikti ki. Kızımda 32.haftadan 35e kadar hiç kilo almadı. Son hafta bi 300 400 gr almıştı işte. Aslında suyum hep iyiydi. Ama gelişimi geri olduğu için doktorum yakın takibe almıştı 2 3 günde bir gidiyodum. 36+0da gittiğimde suyun normal dedi. 36+3te bi anda bitme sınırına gelmiş acil sezaryen dedi. Su olayı çok ilginç gerçekten.
Zhra4242 Betfer Başka doktora git canım ya yazık değil mi beklerken canın da sıkılır senin yazık değil mi sana bu şeyi yaşatıyor
Betfer Lulikli 28 haftada cnm ciğer geliştirici yapılmıştı . Çok korkuyorum cnm psikolojim çok bozuldu bebeğim için endişeleniyorum
Betfer Beyzaa12 bende gidip havuç , havuç suyu alayım inşallah iyi gelir bol su içeyim . Serum takviyesi yapmadılar eve yolladılar inşallah böyle sorun olmaz
Crnnn7 Betfer hayır sakın öyle düşünmeyin geçen hafta bana da suyun azalmış dediler 20. Haftamdayım ve internette okudum insanlara sordum herkes 30. Haftadan sonra su azalması çok normal diyor. Tabi benim 20. Hafta olduğu için hemen havuç suyu iç dediler kilolalarca havuç suyu içmeye başladım. Su içerek de düzeliyormuş. Çok su içmeye başladım bir de. Bence sakın panik yapmayın. Detaylı ultrasona girdim ben de geçen hafta girmez olaydım hiçbir sorunum yokken neler geldi başıma. Her şeyi aşırı abarttıklarını anladım tek doktora güvenmeyin içinizi rahat tutun bence kesinlikle.
Betfer Crnnn7 cnm 2 doktor da az dedi çok korkuyorum ama havuç , havuç suyu denicem inşallah iyi gelir çok endişeleniyorum en çok da bebeğim için kendim için değil
Lulikli Betfer tamam o zaman bak önlem de alınmış allahın izniyle bir şey olmaz. Gerekiyorsa başka doktora git çocuğuna bir şey olmasındansa sezeryanla alsınlar. Çok şükür 36 haftalıksın çok küçük değil bebeğin ama ani ölebilir ne demek şaka gibi
Crnnn7 Betfer inşallah hiçbir şey olmadan atlatırsınız inşallah en önemli şey moral içinizi rahat tutun 🙏🏻 Ben de 4 doktora gittim hepsi aynı şeyleri söyledi ancak bekliyorum sabırla siz içinizi rahat tutun iyiyi düşününce iyi oluyor 🙏🏻🙏🏻
Lulikli Betfer muhakkak başka doktorlara da görün canım gerekiyorsa doktorunu değiştir terbiyesiz bi anneye böyle bir şey denip eve yollanabilir mi
MerveNur- Betfer bence mutlaka başka doktora da gidin haftanız zaten sona yaklaşmış belki başka bir çözüm bulur 😊
BusrAras- Aynı durum bendede vardı suyum sızıyormuş 32 haftamda hastaneye yattım on gün sonra hergün kontrole geldim devlet hastanesine gidiyordum ve doktorum saat bası gelip baktı 35 haftamda doğum yaptım eve göndermeleri cok saçma
Betfer BusrAras- cnm peki kaç kilo doğdunuz bende gelişim geriliği de var . Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın