Pinpirikanne Kubra1853 bide gobekten acımadı mi canm ya kendin yapmisin bide bna bgub kolun arka kismindan vurdu yandı acıdı valla
Kubra1853 Pinpirikanne bnmde 18 di ikisi 3 yılın verdigi tercübe ilk defa 2 catlatıcı vurdum tutu demek herşeyde bi hayr vr cnm bnce yap korkma
Arzun Kubra1853 anladim canim kacinci gun test yaptiniz testte hemen cikti mi igne.etkisi uzun sure gecmiyor ya
Kubra1853 Arzun 18 mm olmuştu yumurta benm adetim gecti 4 gün kan verdim bende pko var dedm yine yoktır fln rabbim nasip etsin isteyen herkeze nasip etsn bugünlerde cok kusuyorum cok kötü her kustukca isteyen herkeze dua ediyrm
Kurbagaopenkiz Pinpirikanne tup bebek yaptirdim bana da iki tane yaptirmisti bir kac gun arayla normal bir durum
Pinpirikanne Kurbagaopenkiz bnmki tüp bebek degl cnm bide herşey normal ya ikinciye gerek yok bnce fiyati aşırı yüksek ıki igne 314 tl ediyor vala ıkinci yaptırıp garanti altina almk isterm ama o kadar veremem bitane bgun yaptrdm cnim ins Rabbim yardım ederse olur 🤲🏼🤲🏼 zten burda çoğu kişi bitane vurulmuş
Arzun Kubra1853 allahim isteyn herkese saglikli evlatlar nasip etsin Amin saglikla kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim