nevarneyokk Pirayeada Günlük ped enfeksiyon yapar onun yerine %100 pamuk olan müslin bezlerini alıp kesin kesin onları iç çamaşırınıza koyun ve iç çamaşırlarınızla beraber onlarıda makinada ayrı yıkayın 😊
Happy_001 Pirayeada cok saglıklı degıl onun yerıne bez kullanın ben oyle yapıyorum yıkıyorum kullanıyorım daha saglıklı zaten normalde ıyı degıl onlar hamılikte hıc ıyı degil
betulyc Pirayeada ben kullanıyorum enfeksiyon felan yaşamadım çok şükür değiştirildiği sürece problem yok
whitedream Pirayeada Yıllardır kullanırım progestan kullanırken de akıntı çoğaldığı için kurtarıcım olmuştu zarar olcak bişi yok her dk çamaşır değiştirme imkanı olmayabiliyo insanın
crazymom00 Sık sık günlük ped değiştirirdim bende, hala kullanıyorum ama o fazla akıntı bitti çok şükür. Özellikle enfeksiyon durumlarında saat başı bile değiştirirdim daha hijyenik bence
betulyc Pirayeada hayır pedimin durumuna bağlı eğer çoksa değiştiriyorum az ise biraz daha bekliyorum
whitedream Pirayeada Molped kullanıyorum daha önce bulamadığım için kotex almıştım kaşıntı oldu kabuk bağladı çatladı. galiba alerji yaptı sonra bi daha ondan almadım
NeeSalman Pirayeada 11 yıldır günlük ped kullanıyorum bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ama bazı insanlarda mantar enfeksiyon gibi şeylere neden olabiliyormuş. Hamileliğimden beri de kullanıyorum eğer sizde bir sıkıntı yaratmıyorsa kullanabilirsiniz. Şu an bende molped kullanıyorum bu arada orkide göre çabuk deforme oluyor yalnız çok sık değiştirmek gerekli.