Yagmurbebek Hamileliğimin başından beri sadece folic asit ve İmom kullaniyorm. Ama başka arkadaşlarmla konuşunca onlara doktorları d vitamini de veriyoruz ve başka vitaminlerde. Doktoruma gttgmde sorcm da sizlere de verms miydi doktorunuz
dygacng Yagmurbebek merhaba hamilelikten yaklasık iki ay öncesinden beri D vitamini kullanıyorum eksikliğimde vardı kış aylarında zaten kullanmak lazım demişti doktorum
gldn065807 Yagmurbebek bana 12 haftandan sonra multivitamin kan hapı d vitamini hepsini verdi doktorum
lunam Yagmurbebek bende D vitamini eksikliği olduğu için verdi doktorum. Sizin kan değerlerinizde sıkıntı yoksa o sebeple vermemiş olabilir.
Mimik Saglik ocaginda verdiler bana… benim doktorum vermedi, Saglik ocagina gebe kaydi yaptir, zaten tetanoz asisi icin vs. Yaptirman gerelkidir heralde, Kan idar vs. De aliyorlar, sonra doktorun sana d vtit damla verir… Bana oyle yapmislardi…
Poyrazin_annesi Doktor benden kan aldı vıtamın eksıklıgıme baktı ve d vıtamını eksıklıgın var dedı 2 şişe verdı bana haftaya kontrole gıtcem gerekırse 1 şile daha vercekmiş. D vıtamının fazlasıda zararmış
Zynp44 Yagmurbebek ben daha yeni başladım folik asit bitti şimdi d vitamini ve normal bi vitamin başladık
birceefe Yagmurbebek gebeliğin başından beri kullanıyorum d vit. Hamilelik boyunca kullanılması gerekiyormuş benim doktorum öyle dedi
Beno Yagmurbebek İmomun içeriğine bak belki onda vardır benim kardesimde onu kullanıyor doktor harici bişey yazmamış.benkm doktorum hepsini ayrı ayrı yazdı d vitaminini damla olarak kullanıyorum
Nalan53 D vitamini ve kan ilacını genelde saglık ocağından veriyorlar d vitamini 12. Haftadan itibaren başlıyorsunuz kan ilacınada 16. Haftadan itibaren veriyorlar ve saglık ocağındaki hemşire bana bunları doguma kadar hep kullanıcaksın dogumdan sonrada 3 ay devam edicez dedi benim d vitamin degerlerim normal ama bu şekilde kullanılıyormuş kadın dogum doktorumda oyle soyledi