Gkces09 Kızlar 6 aylık hamileyim karında sancı şeklinde ağrım var ve vajinada da ağrı oluyor pek hareket edemiyorum normal birley mi randevu almıştım iptal oldu tekrar aldım ama daha çok var 😐
Meryem2746 Gkces09 bende o şikayetle gitmiştim korkmuştum hatta erken doğum riskim olduğu için ama korkmayın normalmiş şuan 30 haftalık oldum hala devam ediyor vucud kendini doğuma hazırlıyor
Canselyaren Gkces09 post acicaktim neredeyse.. 20 haftalık hamileyim karnım nasıl ağrıyor ama bebeğim maşallah hareketli baya geçmezse doktora gidicektik nerdeyse
Acemi_anne61 Gkces09 Bende 6 aylık hamileyim aynı sorunlar bende de başladı ama Bugün enfeksiyon oldugunu öğrendim siz kendinize bakın bakalım idrar yaparken herhangi bir sıkıntı var mı belinizde ağrı oluyor mu dikkat edin bunlara
Ozlem2904 Canselyaren 20.haftada benimde karnim agrimaya basladi ozellikle gobek deligi bolgem. Simdi gobek deligim disari pirtladi 😂😂😂
Gkces09 Canselyaren ayy aynıyız resmen bizim bebişte çok hareketli maşallah en azından hareket edince insanın içi rahatlıyor 😂
Gkces09 Acemi_anne61 belimde de ağrı var idrarımda da hafif enfeksiyon çıkmıştı ondan olabilir mi yani
Acemi_anne61 Gkces09 ben büyüdüğü için yada magnezyum eksikliği falan diye düşünüyordum ama bikaç kişi enfeksiyon varsa böyle oldugunu söylemişti. Bende de bugün enfeksiyon çıktığı için baktırın dedim ama bilmiyorum bence alakası var 😓
Gkces09 Acemi_anne61 ben de başta normaldir diye düşünmüştüm randevu bulabilsem gidicem doktora ama maalesef 😐