Arhbn zeynnn5441 ben günde bi tane yiyorum, 2 de 3 de fazla bence. Tiskinirsin zamanla kaç haftalıksın. Her gün tüketeceksin ona göre ye 😂
PrensesFiona zeynnn5441 yani yiyebiliyorsan iyi canım.Ben en fazla iki yiyebiliyorum. Zararı olacağını sanmam. Sporcular günde 4 5 tane yiyor. Yani zararı kilo alırsın heralde. Ya da midene dokunur. Ağır gelir.
Mrv1007 zeynnn5441 spor yaptığım dönem hocam bana bir yumurtanın tamamı, ikincisinin de sarısını kedilere at sadece beyazını ye diyordu 😂 omlet şeklinde olunca gözüme fazla görünmüyor aslında ama haşlama olunca yiyemem 3 yumurta, 2 yeseniz daha iyi bence 💕
Yasemin_in68 zeynnn5441 bende 3 yerdim hemen hemen her sabah hamileyken Meğer yumurta bebeğe kilo aldırırmış Benim bebe oldu mu 4 kg 🤣
Nisann26 zeynnn5441 mide bulantısı başlayınca vallahi en sevdiğin dondurma bile mide bulantısı yapıyor. İnşaAllah siz de olmaz ama 😊 Ben bulgur pilavı delisiyimdir. Hamilelikte tiksinti geldi ağzıma bile vuramadim 🙈
elfmoom zeynnn5441 şimdi normal şartlar da 8 tane yumurtadan omlet yapıp yiyen biri olarak normal diyorum ama hamilelikte biz onu maksimum 2 yapalım demekle yetiniyorum😂
tospikaskim zeynnn5441 ben haşlama asla yiyemiyorum yeyince kusuyorum o yüzden günde bir tane yağda yiyorum 😒
Musabnannesi zeynnn5441 her şeyin fazlası zarardır canınız isteyince 3 yiyin ama sürekli devam etmeyin derim ☺️