PrensesFiona evet hergün hatırlatıyorum ama malesef bekle acalen ne diye geciktiriyorlar ben beklerim ama bebek beklemez ki yok kuzum borclar yüzündem kötü ya marketimiz var oda pandemi yüzünden ciro düstü adam akılı elimize birsey gelmiyor zor dönderiyoruz onuda bu sürecde bütün altınlarım vs hepsi borca gitti ama bi fayda etmedi gene sap gibi ortada kaldık cok zor dönemden geciyoruz bebekde aslında pilanda yokdu rabim nasip eti iste normalde düsük oldu ilk bebegim doktorum 6 aydan önce olmaz dedi cocugun yumutalıkların kendisini yenilenmesi gerekiyor dedi bende o na dayanarakdan salak gibi korunmadım icim rahatı desim 6 aydan önce olmaz 2 ay gecmedi kurban oldugum allah yenden nasip eti tabi ben bunu ögrendiginde cok mutlu oldum ama sonunun böyle olacagını bilmiyordum aldırmak da istemedij eşimle madem rabim verdi rıskınıda verir insallah dedik amk iste cok zor kuzum hersey cok tıkadı inan allaha 8 aydır evliyim ve evliligim sürecinde ama akılı bir alıs verise bile cıkmadım hala annemler bana alıp gönderiyor ilk 3 aylık evledigimizde böyle sorun yoktu sonra pandemi yüzünden giderler artı dükan cok sıkştırdı şimdide hala bekleyin diyorlar bakalım nolcak🥺💔