sedanuryerlikaya Kızlar, 32+2 deyim. Bebeğim 1700 gram boyu da 41 cm biraz minyon gibi dedi doktor sizce neler yiyebilirim bebeğimin kilo alması için?
Elsu26 sedanuryerlikaya Kaşar peyniri ve muz bebeğe kilo aldırıyormuş ceviz süt yoğurt şeker hastalığın yoksa pekmez de yiyebilirsin 😊
Nigarhacizade sedanuryerlikaya Bende de 32+5 te 1.700 dü. Boyu 46cmdi. Ama artıyor son haftalar. Zaten bazı bebekler genetik yapıları itibarile çok kilo almıyorlar. Bazen ne kadar çok yesek de onların artık doğacakları kiloları belliymiş. Önemli olan sağlıklı olsunlar inşAllah. Bizde şuan için göbek çevresi 2 hafta geriden geliyor. Çok endişeliyim 🥺
Deletedmom16362 Burcubuket Ya ben kaşar ya da başka peynir hic yiyemiyorum. Bi yersem suzme peynir. Kaşarı tost içinde yesem faydası olur mu acaba? Illa sade mi yerek gerekiyor?
Cagla47 Kızlar ben de az önce doktordan geldim. Postu görünce yazmak istedim. Benim bebeğim de geriden geliyor bir ay önce gittiğimizde ilerideydi. Bu ay gerilemiş 32+3 1700 g 40 cm 😢 sizin bebekleriniz daha sonradan topladı mı nasıl geçti süreciniz ? Nigarhacizade Kilicbebek sedanuryerlikaya sedanuryerlikaya Deletedmom16362
Nigarhacizade Kilicbebek Şuan 33+4 üz 💕 en son 32+5 te olmuşdum doktorda o zaman 1.700 dü, 46 cm de boyuydu. Ama göbek çevres geri (
Nigarhacizade Cagla47 Bizde toparlamadı gerileme 3haftayı bulduğu için sezarya alındım 36hafta 5günlükken✨Kızım 2.310 gram doğdu maşAllah çok da sağlıklıydı🙏🏻şimdi 36günlüğüz🥰merak etmeyin inşAllah sizde de sağlıcakla doğacak.
Cagla47 Maşallah kuzucuğa 🧿 rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 doğumdan sonra bebeğiniz hızla büyüdü mü yani şuan akranlarıyla aynı boy kiloya sahip mi