Derenils Gece uyandıran göğüs ağrıları Kasık sizlamasi Göğüs hassasiyeti Şişkinlik Erken olduğunu biliyorum fakat çıkan arkadaşlar olduğu için yapmak istedim negatif çıktı değişme ihtimali var mı kızlar başınıza gelen örnekler vs.
AyseNur_5 Derenils canım kaset testler normal gebelik testi yani adet gecikmesinden sonra bakılan testler, erken gebelik testi alıp denemelisin onlar da en erken 4 gün önce belli eder 2 gün sonra erken gebelik testi almanı tavsiye ederim 20 25 TL civarıydı fiyatı. Kaset teste nazaran daha hassas olduğu için onunla anlayabilirsin. Ben 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi vardı adeti bekledim olmayınca kaset test yapmıştım pozitifti. İnşallah güzel haberlerini alırız 🌸🙏🏻
Derenils AyseNur_5 evet canım bir de öyle yapayım Şubat’ta bir düşük yaptım kürtajla temizlendi hala olmadı bu ay fazla umutluydum inşallah olurda haber veririm🙏🏻🌼
AyseNur_5 Derenils Çok geçmiş olsun canım benim pozitif düşün olumlu bak gelecekse vakti de bellidir inşallah hayırlısıyla alalım güzel haberlerini 🙏🏻🙏🏻❤️