Asyaveannesi36 yesimgokce ikili test ve detaylı ultrason en önemlisi zaten ikiliyi yaptırırınca bir sorun olmayınca doktor üçüncü dördüncü tarama testi istemiyor benimki istemedi ben özel de yaptırdım perinatologa 500 e yaptırdım
sansli_anne Babyontheway canım hangi doktora gidiyorsun hayat hastanesinde bende oraya gidiyorum Özlem Ballı
Sevgi02020 yesimgokce eşimin sigortasindan faydalanıyorum ücretsiz yaptım 2 hafta sonra sonuclarim çıkacak insallah
sansli_anne yesimgokce ikili test yaptırdım ki her testi yaptırmak istiyorum açıkçası çok şükür de bir sorun çıkmadı erken mudahele her zaman iyidir ben 97 lira verdim 😊
Erbe yesimgokce bennikiliyi yaptirdim dierlerini düşünmüyorum muayene ve teste 300 verdim bezmialem e gidiorum ben
sansli_anne Babyontheway Anladım canım indirimlerden yararlanıyor musun tanıdığın biri var mı oralar da
sansli_anne Babyontheway yavrum tanıdık bulduğun zaman indirim de oluyo birinin ismini veriyorsun ordan %15 veya 20 indirim oluyo mesela muayene ücreti 165 liraysa 145 liraya düşüyor falan tahlillerde de aynı şekilde