Biradsizyazar Kızlar merhaba pazartesi günü 32. Haftama giriyorum ve idari izine ayrilmak istiyorum. Doktorum dışardan özel muayenesi var. Biz rapor veriyoruz dedi. Özel muayene raporunda sigortada sorun çıkar mı? İlla hastaneden olmasi gerekir mi acaba ?
Kurbagaopenkiz Biradsizyazar hayir sorun cikmiyor ben de doktorumun ozel kliniginden aldim raporumu e devlette gorunuyor
Nisann26 Biradsizyazar O, gittiğiniz kurumla alakalı. Yani neresi olursa olsun sgk ile anlaşmalı bir yer ise sorun olmaz. Eğer anlaşmalı değilse kabul edilmez. O yüzden gittiğiniz muayenehaneye sorun sgk ya işleniyor mu vs. diye önleminizi alın derim
marbling10 Biradsizyazar aldığınız rapor sağlık istirahati raporu olacağı için kurumun sgk ya bağlı olması gerekir. Sgk ile anlaşması olan her yerden analık raporunuzu alabilirsiniz
Biradsizyazar Nisann26 Sgk ile anlasmasi yok diye biliyorum. Peki hastane icin illa dogum yapacagim hastaneden mi olmasi gerekiyor raporun ?
Biradsizyazar Sgk ile anlasmasi yok diye biliyorum. Peki hastane icin illa dogum yapacagim hastaneden mi olmasi gerekiyor raporun ?
Nisann26 Biradsizyazar Hayır. sgk ile anlaşması olan herhangi bir hastane ve herhangi bir doktordan alabilirsin, sen yine araştır öncesinde. Ben bu şekilde biliyorum
Kurbagaopenkiz Biradsizyazar tam bilemiyorum ama gittiginiz klinik rapor gecerli diyorsa gecerlidir bana da cok sacma gelmisti ama muhasebemizden teyit ettim..zaten olumsuz bir sey oldugunda raporu isleyen muhasebe gecerli degil diyor
Biradsizyazar marbling10 peki rapor aldigim hastanenin illa dogum yapacagim hastane mi olmasi gerekir
Biradsizyazar Kurbagaopenkiz evet dogru yoksa doktor neden biz de aetik rapor veriyoruz desin. Ama sgk ile anlasmalari yok doktorumun.
Biradsizyazar Doktorun sekreterine sordum. Sgk li olarak yaziyoruz dedi. Hastaneye gitmenize gerek yok dedi. Tesekkur ederim arkadaslar cevaplariniz icin 😊
Biradsizyazar Nisann26 muayenenin sgk ile anlasmasi yok ama sekreteri raporu sgkli olarak duzenliyoruz dedi. Sonra düşündüm sorun olsa doktor rapor verebiliyoruz diye neden desin? Neyse pazartesi gittigimde tekrar detaylica sorarim
Biradsizyazar 170 i aradım ve sgk ile anlasmalari yoksa dogum parasında sorun olabilir kesin bir sey soyleyemeyiz dediler. O yuzden bende riske atmiayacagim hastaneden alacagim raporu.