Aycaaa571 Kızlar bişey soracam? Sancı olmazsa doktor nstye alıyor mu? Şimdi ben kontrol için özele gidiyorum ama doğumu devlette yapmayı düşünüyorum sancım olduğunca napmalıyım devlete gittiğimde nstye alırlar mı yoksa doğumumu başlatırlar
ruveyda98 Aycaaa571 devlette doğum yapman için kaydının birkaç kere yapılması lazım diye biliyorum ve haftan 32 ve yukarıysa alıyorlar nstye direk
Betl Aycaaa571 sen agrim var dediğin an direk nst gönderiliyor sancı çıkmazsa eve sancı çıkarsa duruma göre tedavi 41 haftalık olucan sancı cikmicak da belki suni sancı ile doğuma alırlar
Aycaaa571 Betl şuan 34 haftalığım özele gittiğimden kontrol için nst devlette sıkıntı olur mu diye düşünüyorum
Merve_0109 Aycaaa571 Acilden giriş yaptığın anda seni direk kadın doğum aciline yönlendiriyorlar orda gerekli işlemleri yapıyorlar canım ben hep özele gidiyordum 35 haftalık hamileyim dün akşam sancım oluştu devletin acilne giriş yaptık orda gerekli müdahaleyi yaptılar çokta güzel ilgilendiler nstede sancım çıkmayınca eve gönderdiler canım sen Acilden giriş ya
Merve_0109 Aycaaa571 Olmuyor soemuyorlar bile bide öyle bir hakları yok bu ülkenin insanı sonuçta ilgilenmek zorundalar bend edevlete yapacağım doğumumu adı üstünde devlet sen burda muayene olmadın git sokakata doğur diyecek halleri yok
Aycaaa571 Merve_0109 hayır dediğim o değil geri o hastane de kontrole gidiyormuşsunuz diye tekrardan o hastaneye yönlendşrirler mi