Btlblbl Aras yurtdışına yeni gelmiştim herşeyden tıksınıyordum yemek yıyemıyordum zorla yedıkce mıdem bulanıyordu yedıgımı gerı kusuyordum ondan oldu sanırım
Berfin002 Annesiveoglu Haklısın bende öğrenir öğrenmez hemen araştırmıştım iyimi diye sormuştum insanın ilk gebeliği olduğu için en ufak şeyi bile merak ediyo korkuyo
Annesiveoglu Berfin002 evet canim aynen oyle. Bugun ayrintili ultrasona girecem bana dua edin hepinizden allah razi olsun
Btlblbl Rabia54 yok cnm ıkız degıl erken dogumda olmadı bişey yıyemıyordum tiksinmiştim herşeyden zorla yedım bır kılo dogdu
Rabia54 @Annesiveoglu# Annesiveoglu asıl bundan sonra büyücek bak ben her hafta gidiyorum.riski gebeligim olduğu için 20 haftadan sonra her hafta 3 4 cm üzüyor ve her hafta 100 gram alıyor üzülme hiç doktor sıkıntı olsa derdi zayıf diye
Duyguuuu Annesiveoglu Ben geçen hafta 20+5 'te gittim 370 gr di. Canım bu haftadaki kiloları değilde doğuma yakın olan kiloları daha önemli boşuna üzme kendini. Eğer bir sorun teşkil etseydi doktorun demez miydi zaten
Btlblbl Aras amın ınsş cnm cumlemizinkını bagıslasın rabbım cok şükür ıyı 3 yasında suan abi olacak yakında 😁🙈
Duyguuuu Annesiveoglu Birde devlet hastanelerinin ultrasonlari eski bazen haftayı bile geriden söylüyorlar.
Vdk Annesiveoglu ortalama 300 gr olması beklenir ama bu bebekten bebeğe değişebilir. Bence üzülmeyin siz üzüldükçe bebeğiniz etkilenecektir. Beslenmenize dikkat edin hem önemli olan bundan sonrası 💞
Aras Btlblbl oyy yerim ben onu abide olacak küçük sıpa 😂 Canımsın bari bunda dikkat ette beslenmene 😘🙏🏻
Busucan Annesiveoglu Canım 195 gramdı 20. Haftada tosunum 3900 doğdu 😊 doktorunun en ufacık elini kıpırdatması farkediyor kafana takma bile şu an ölcümlerin tam değil anca 32. Haftadan sonra biraz daha netleşiyor 😊
Sultan42 Annesiveoglu benim 21 haftamda ikizlerimin ikiside 500 gramdı sorun yapmayın saglıkla gelsinler inşallah