Asff112 Heyecandan uyuyamadım yarın doğum yapacağım allahın izniyle oğluma kavusuyorum neler bekliyor acaba beni 🙈🎊👩👦
Kbrayankkk2 Asff112 yaa manyak heycan yapma guzel şeyler bunlar hayırlısıyla gelsin yarin da bizim 40ımız çıkıyor😁
Kbrayankkk2 Asff112 😊dogur gorceksin herseyi hamile oldugu gibi olmuyor uykularr harammm zehir oluyorr geceler😂
Kbrayankkk2 Asff112 Anlican bacım sen doğum yap güzel ama ya saka maka minnoş lar allahim yaratıyor iste normal mi yapcan sezeryan mi
Kbrayankkk2 Asff112 cok Yalancılar ama bak çocuğu uyutuyom tam yerine koycam gozleri açık uyumamis gibi 😂 sezeryan biraz zorlu ama atlatirsin hayla dikislerim kaşınıyor🤣
Kbrayankkk2 Asff112 Ee bacım tecrubemi söylüyorum😁yarin doğum yapinca haber et bana merak ederim ben simdi herkeze ozel degil bana yaz kaybetme beni aklimda kalırsın😋 adini ne koydun
Asff112 Kbrayankkk2 asaff. Teyzesi 😂 ayy inşallah iyi olurumda buralar aklıma gelirr hemencik yazarımm ❤️
Asff112 Kbrayankkk2 hahaha kaç yasındaasınn 🙈🤩😂 genc yaslı ne farkederr oğlumun teyzesii yok teyze yapıyorum 😂
Asff112 Kbrayankkk2 ya nasılda sanslı bende cok isterdim teyzesii olsun 🤩😍 kızz daha genccmişssin harbii 😂😂 bnde 24
Kbrayankkk2 Asff112 ee napım arkadssim yemek yapiyom is yapiyom çocuk uyurken cocukla ilgileniyorum tesbih çektim 40 tane yarin 40 im icin 😄