Sedayaym123 Tam 39 u olmayı beklsem mi sizce aklım bulandı ya bebegimin kilo boyu iyi fakat 39 olmayı beklemeki miyim sizce, suanlık acil bir durum yok hemen alması gereken ve ilk dogumum olacak catı darlıgı sebebıyle normal dogum yapamayacagım
MelisaMila Sedayaym123 Ben de pazartesi 38+4 te sezeryan olacağım. Ağrım çok diye bu tarihi verdi. 38 den sonra hazır oluyormuş bebek öyle söylemişti doktor
Tazeanne0134 Sedayaym123 canım benden sana nacizane bi tavsiye bi sıkıntında yokmuş madem bekle derim doktorlarda bunu öneriyor bende mecburi sezaryen olmuştum 39+5de
Sedayaym123 Asyaltiparmak benimde drum erken olmadigini söylüyor fakat diger doktolrar en az 39 u bekleyin komplike bir durum yoksa diyor. Sizin istek dogrultusunda mi 37 de oldu
Selingg Sedayaym123 Hayır doktorum bu şekilde dedi bide gelişimi bir hafta ileri benim bebeğimin zaten Allah’ın izniyle 37. Hafta tam gelişmiş oluyo bebişler
Sedayaym123 MelisaMila saglıkla alın kucagınıza inş, bebeginizin boy kılosu nedir acaba banada aynı tsrihi söyledi fakat bn sımdı 3 gun sonraya aldırmak isteyecegim tam 39 olsun diye bizim acil bi durum yok cumku bir de sanki hep icimde kalir gibi geliyor bu durum
MelisaMila Sedayaym123 2 gün önce muayene olduk 3300 dedi kilosuna. 3 üstüne çıkmasını yeterli buldu zaten.pazartesi gününe kadar biraz daha alsın diye protein ağırlıklı besleniyorum. Bence konuşun doktoeunuZla 39 u kabul eder içinizde kalmasın.Eğer rahatsanız sizi zorlamıyorsa sancı durumunuz uygunsa nst de
Sedayaym123 Tazeanne0134 dimi anne karnındaki 1 gun dunyadaki 100 gune bedel diye bi yazi okumustum o biraz beni etkiledi. Cok sukur kg boy olarak 38 de de alınabilir dedi drum ama akciger gelisimi acisindan tam tamamlansin istiyorum
Tazeanne0134 Sedayaym123 valla canım normal şartlarda su anda doğsa sorun olmaz Allah’ın izniyle ama tabikide ne kadar kalırsa o kadar iyi ama sen takibe git tabikide hastaneye
MelisaMila Sedayaym123 İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım. Herşey gönlünce olsun. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 🥰
esra572 Sedayaym123 ya peki kilosu nasıl da mesela doğum anında çatı gerçekten esniyormus ve bebeğin başıda esneyerek çıkıyormuş çoğu doktor sezeryana yonlendirdigi için böyle bsy cikarttilar felan diye yorumluyorsunuz bunu siz ne düşünüyorsun başka doktora da gozuktunuzmu oda onayladimi cati darlığını
Sedayaym123 esra572 hayır gozukmedım canım doktorum normal dogumu destekliyor aslında ama bebegimde ters duruyor aynı zamnada ve suan 37 haftalık 3300 kgsu ve dönmesi imkansız dönse bike cikamaz dedi o yuzden direk sezeryana yonlendik normali cok istiyodum ben de önceden ama simdi bnm icin seseryan daha iiyi olacak insallah
S3327-S Bir sıkıntı yoksa gebeliginizle 39 u beklemenizi tavsiye ederim benimde ikinci gebeliğim bende beklicem inşallah bir sıkıntı çıkmaz 🤲
Sedayaym123 S3327-S insallah cikmaz canim hicbirimizde ben de acikcasi simdi 37 hafta bana kilo boyu 38le uyumlu dedi 38 haftanın basındada alabılırz dedi ama ben isteniyorum suan karar verdim kesinlikle allahta nasip ederse ben de beklemek istiyorum biraz daha
Mrveyl Sedayaym123 benim ikinci sezeryanım olcak doktorum 38.3 alırız dedi ilk hamileliğimde 38 de olmuştu.