Deletedmom72720 Çalışan anneler doğumdan sonra tekrar işe kaç ay sonra başladınız ve çocuğu kime bıraktınız
lentil Deletedmom72720 ben daha doğum yapmadım ama 2.5 aylıkken bırakacağım bebişi malesef. Annem gelecek memeleketten bir süre o bakacak.
Deletedmom72720 lentil bende annemi düşünüyorum aynı şehirdeyiz ama kardeşim babam nasıl olacak annem gelir gider mi bilmiyorum 🤷♀️
lentil Deletedmom72720 en azndan aynı şehirdeymişsiniz. Annem babamı bırakıp gelecek 3 ay babam nasıl yapacak üzülüyorum aslnda ama çok küçük bırakamam tanımadığım birisine de. Sen kaçıncı ayda başlayacaksn çalışmaya
Deletedmom72720 lentil şuan 21 haftalığım martta doğum inşallah . Çocuğun 40 I çıkar öyle çalışırım diyorum . Birde şöyle bir durum var iş yeri kendi yerimiz . Çocuğu oraya getirsem diye de düşünmüyor değilim . Spor tesisimiz var
lentil Deletedmom72720 aaa kendi iş yerinizse süper valla. Benm avukat arkadaşlar var karı koca aynı ofisteler. Bebek 1 haftalıkken başladı bebekle beraber gidiyorlar. Sen yine benden daha şanslısın
Deletedmom72720 lentil çocuk rahat eder mi , emzirmesi altını değiştirme falan nasıl olur bilmiyorum. Birde sezeryan mı olacak normal mi belli olmadığı için bilgi edinmek istedim kimler ne düşünüyor ☺️
lentil Deletedmom72720 ona uygun uyuma ortamı hazrlayabileceğin yer varsa eder ya. Hadi bakalım hayrlısı olsn