Fundacanik Umudayolculuk36 Aynıyız kızz bende bugün 33+0 olduk en son 32 de gittim 2280 grmdı kacıncı gebelik dogum seklin ne 2. Gebelik 2.sezeryan benim 😊
Asudeprenses Umudayolculuk36 benim de 33+1 bende çok merak ediyorum nekadar büyüdü kızçem🙂34 haftada kontrolüm var ,2 gebelik bu arada ama aynı heyecan ,a kaldı kavuşmaya 🤗
Umudayolculuk36 semranaksu283 32+6 da 2200 dü benim bebeğim hadi hayırlı haberler alırsın canım inşallah 😍
semranaksu283 Umudayolculuk36 ay benimkide o kadar olmuşmudur acaba 31+1 de 1700 dü yarın kontrole gidicem 33+1 bakalım inş 2 olmuştur canm ya
Umudayolculuk36 Asudeprenses maşallah benim ilk gebelik daha doğum şekli belli değil doktorum ilerleyen haftalarda dedi 🙂🙂 benimde riskim vardı haftada birdi erken doğum 33olunca 15gün sonra gel dedi 20kasım gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım 🥰🥰
Asudeprenses Buarada kızlar 34 haftadan sonra her hafta görecem seni dedi doktorum ,daha sıkı takip olacak galiba 😀
Asudeprenses Umudayolculuk36 son aylarda nst bağlayıp sancıyı takip ediyorlar 🙂ondan öyle çağıracak, benim için daha iyi bebeğimi daha sık görecem 😀dogumu normal düşünüyorum ben,Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm
Umudayolculuk36 semranaksu283 benimde 31de o kadardı olmuşlardır ama en önemlisi sağlıklı kilo alması canım 🥰