Gnscgla Evet bugün 16haftalık olduk 13de tahmin edilmişti bakalım değişti mi aynı mıyız bir çok forum açmıştım tahmin yapanlar vardı onları da merak ediyorum kim doğru bildi bakalım ☺️ 9da randevum tabiki önce sağlık 🙏🥰
Asena17 Gnscgla hahaha kiz dur sakin tatli biseyler ye su ic gitmeden once belki gostermez uzulursun ben 18 oldum 12 de erkek 15 de erkek 16 da kiz dedi 17 de kiz dedi belli olamadi bir turlu hafta sonu yine gidicem gostermedi bi turlu haylaz 😁😁
Papatyam63 Gnscgla bende senin gibi. Çok sevinerek gitim doktor 3 defa muane eti kendini sakladı son 1ay sonra gel dedi yine gitim yine sakladı geçen gitim yine sakladı yani toplam 6 defa muane oldum saklıyor kendini 19+6 günlük olduk hala bilmiyorum bir oğlum var inşallah sürpriz yapar bize
Gnscgla Evet netleşti 2li testte denen doğru çıktı allah herkesin gönlüne göre versin oğluşum geliyor
Asena17 Gnscgla ayy cok sevindimmmm hayirli olsunnn annesi sag salim kavusmayi da nasip etsin kurban oldugum allahim😊❣
Gnscgla Zeyneptuba bi kişi var tahmin yapan adını unuttum bakıcam atarım birazdan o başarılı bence tahminde
Gnscgla Tugbatugba-8181- lokumunannesi, sermec27, poncikannesi, hayallerim95 bunlar doğru bilenler diğerleri farklı demişti