Papatyam63 Beyzamutluu ben bebek var olduğunu bilmiyordum o zaman oldum sonra üzerinde 2 hafta geçti hamile olduğumu öğrendim ikinci adımda 3 aylıktı oldum
cahillesohbetikestim Beyzamutluu 26 haftalığım şuan hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür erken doğum riski var şuan ama onun sebebi bambaşka aşıyla alakalı bir durum değil yani
Selver07 33+5 dün ilk dozu sabah oldum ve akşamdan sabaha kadar yatamadım bu nasıl kol ağrısı ya 😀 onun dışında suan bi yan etki yok inşallah olmaz son 1 ay ☺️
Zeynepp97 Beyzamutluu Biontech oldum ilk dozumu 15 ikinci dozu 19. Haftamda oldum şuan 21+1 deyim sadece aşı olduğum gün kol ağrım oldu hemen geçti başkada yan etkisi olmadı
yusufalpmom Beyzamutluu ılk tetanoz aşımı oldum canım 15 gün arayla bı covıd asısı bı tetanoz seklınde oldum
Beyzamutluu yusufalpmom benim de yapacağım sıralama bu sanırım. Tetanozun ilkini oldum. Şimdi biontech 1 olacağım o da 26. Haftama denk geliyor. Sonra da tetanoz 2 olacağım sanırım 30 a denk gelecek . Korktuğum şu ki 30 dan sonra biontech bir şey yapar mı acaba 🧐
Slnn1122 Beyzamutluu ilki 16. Haftamda diğerini ise 20.haftada oldum şuan 28.haftadayım sıkıntı olmadı
yusufalpmom Beyzamutluu canım Allah’ın ıznıyle bısey olmaz ferah tut gönlünü ben ayın 8 inde gidip danışacağım sorun yok derlerse 3 doz olacagım ama ben sınovac oldum