. 34. Haftada düzenli sancılarım.cikmasi nedeniyle ciğer geliştirici vurulmuştu serum ve ilaçla neyse ki engellenmisti . Sağ kasigimdan ağrı giriyordu bebek karnımın ortasında toplaniyordu . Dakika tutt 6 dakika da bir olunca şüphelendim Dr um gelmeseydin bu sancı ile suyun gelirdi dedi . İyiki gitmiştim . Bugün 36. Hafta kontrolüne gittim Dr bebeğin suyunun çok azaldığını söyledi . Sancin kanaman olursa suyun gelirse gel dedi . Bugün de covid 2. Doz aşıyı olduk bu hamileliğimde hiç mide problemi yaşamamıştım aşıdan mi sonrasında içtiğim paroldan mi bilmem midemde bı acıma var maden suyu içtim hiç fayda etmedi . Sabah 4 gibi bir adet ağrısı gibi sancı girdi halılarda dün yıkamadan gelmişti taktim kafaya halılar serilmemis doğum olursa diye kalktım halıları serdim. Çamaşır makinesini çalıştırdım evi toparladım bı baktım sancım yok . Hayırlısı ile bir 37 yi görseydim . Kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım bu oğlum çok nazlı çıktı . Sürekli bir adrenalin halindeyim .. şunu merak etmiyor da değilim burda suyu azalan arkadaşları gözetim altında tutup doğuma alıyorlar neden beni eve gönderdi ? Birde bebeğin hareketlerini takip et dedi daha da stres oldum .. sıkıntı olur mu acaba ? Başka Dr a da gitsem mi