Ayseesr Merhaba arkadaşlar suyum geliyor sanırım ılık ılık ara ara geliyor. Dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde dogum yapmayı nasip etsin
Ozlmaydn Ayseesr benm de dün sabah suyum geldi bildğn pıt dye patlayışını hssettm ve sürekli gelyodu çiş gibi snra sancılarn da başladı doğuma alındm şmdi bebişimi emziriyorm çok şükür 🤭 inşallah siz de sağ salim alırsınz kucağınıza ☺️
Busra_spmz Ayseesr kaçıncı haftda doğum yaptınız rabim sağ salim büyütmeye nasip ettsin inşallah darsi başıma olsun 🤗🤗
Ayseesr Ruvgey suyundur o zman canm benin önce suyum geldi sonra gelmeye devam etti. Daha sonra nisanim geldi
Pirayeada Ara ara nasıl geliyor iç çamaşırı çok ıslanıyor mu..bu arada Allah kurtarsın sağlıkla gelsin minik
Ayseesr Pirayeada ara ara geldi ped koydum ama pek filan yetmedi canm az bsey gelmiyor çünkü depend koydum cok kullanışlı oldu
lentil Ayseesr ayyy ne güzel ya öncesnde belirtileriniz var mıydı sancı kasılma fln sağlıklı uzun ömrü olsun bebişinizin
Ayseesr lentil dun halsizlik flan vardi canm yuruyus yaptım dun 2 saat flan aksam merdiven indim çıktım sıcak suya oturdum. Rahmime de zeytin yağı sürdüm rahmin yumsasin diye. Etkiside oldu sanrm. Hafif hafif kasilmalar vardi bilac gündür
Pirayeada Ayseesr anladım inşallah en kısa sürede atlatırsın cnm ..rahim ağzı kısalığı mi var acaba siz de