Gokce91 Arkadaşlar merhaba, bebeğim tüm gün sakin gece olunca inanılmaz değişiyor. Emmiyor bağırıyor mama ile biraz sakinleştirmeye çalışılıyorum. Bir yeri kesilmiş gibi bağırıyor. Çok sallayınca uyuyor. Yaşayan var mo?
Emineyavuz_53 Gokce91 gaz sancısı tutuyor canım tam o saatlerde . Gaz masaj videoları var . Sütünü ictikten 15 20 dakika sonra mutlaka gazını çıkart uyusa bile o gaz çıkacak o yüzden ağlıyor sen kendini de koru bebek kadar ayaklarını belini sıcak tut . Havluyu hafif ısıt petekte bebeğin beline karnına doğru sar . Ayaklarını da sürekli sıcak tut .3 ay gaz sancısı olmazsa olmaz bebeklerde ne yazikki
Gokce91 Emineyavuz_53 çok panik oluyorum o ağlayınca. Tüm gün susan uyuyan bebek resmen çıldırmış gibi davranıyor meme almıyor. Sıcak uygulama yapıcam teşekkür ederim inşallah geçee
Emineyavuz_53 Gokce91 eğer memeyi ac oldigu halde almiyorsa ayaklarını kendine çekerek ağlıyorsa ve bununyaoarken zorlanıp.kizariyorsa gazı var canım . Gaz çıkarma videoları inanilmaz ise yariyor. Bebek yağını hafif karnına dök bebisin o videolardaki masajı uygula mutlaka ise yariyor .
Gokce91 Kesiğim olduğu için antibiyotik kullanıyorum ben ishalim onda da o yüzden böyle bir belirti olabilir mi