Nurayselvii Çikolata olsun , tatli olsun veya yemek geceleri illa bu saattlerde atıştırmak istiyor canim 33 haftaligim kızlar 🤣🤣
Handan_65 Nurayselvii Brnnnn gece 4 3 5 kalkıp meyve ne bulduysam yiyorum ama bebeğin kilosu fazla oluyor bu sefer yemeden ağzımda acıntat geliyor Ben daha 23 +5
Merve171214 Nurayselvii Ayy bu ben daha şimdi tost yaptım yiyorum 😂 son günlerim son 6 günüm aşırı iştah açıklığı var mutlaka 2 saatte bir acıkıyorum yemezsem midem yanıo bu sefer 😂
Semaemre28 36+6dayım birkaç gece oldu şimdiye kadar. Hatta az önce mutfaktan geldim 😂 yataktan kalkmam birkaç kere oldu ama zaten yatağa 1 gibi girdiğim için o ana kadar ağzım asla boş kalmıyor😂
31hulya31 Nurayselvii bende öyle oldum normalde çok yemiyordum son zamanlarına yakın bebiş büyüdükçe beni acıktırıyor sanırım midem kazınıyor gitmesem 🤭🤦♀️
Nurayselvii 31hulya31 aynen öyle canım büyüdükleri için heralde sağ salim kucağımıza alırız inşallah 🙃
Selcans Nurayselvii gece atistirmalari yüzünden kilo aldigimi bildiğim halde gündüz engel olduğum her seye gece olamiyorum😅 gece nöbetlerim mutfakta geciyor neyse az kaldı kendimizi avutalim 🙈🤭 35+4
annesi_ Nurayselvii 34 haftalığım bu aralar aşırı derecede açlık hissediyorum tatlı canım istiyo sürekli geceleri yiyorum ama nadir oda bebe bisküvisi süt yapıyorum tok tutuyo baya beni 😄😄
annesi_ Nurayselvii son 1 ayım kaldı dedim kilo almadım ne güzel ama bu tatlı isteği ayvayı yedim galiba son ayda kilo alıcam gibi 😂
Hemanne_hemgebe Nurayselvii kizimdq böyle değildim. Ama şuan 2. Gebelgim gecenun kaçında uyansam tatli busey yemesem uyuyamiyorum elimde değil Dolapta pasta vardi sabahin 4 inde buraz yedim yoksa duramicaktim. Yerimde