Doganmerve06 ben 11. Haftamda hissetmiştim ilk hareketini ama tekme olarak değil sadece pırpır titreme şeklindeydi o zamanlar bende burdan sormuştum bebek hareketi olabilir mi diye herkes bana o bağırsak hareketidir öyledir böyledir dedi bende öyle düşündüm sonrasında ikinci hareketini 15. Haftamda hissettim yine aynı şekildeydi o zamanda yine acaba mı dedim sonrasında iki hafta yine bişey hissetmedim ondan sonra yavaş yavaş aynı hareketi tekrar tekrar hissetmeye başlayınca anladım onun bebeğimin benimle kurduğu ilk fiziksel temas olduğunu annemde bana söylemişti sen de 11 12 haftalıkken hareket etmiştin diye anasına çekmiş heralde minik kuşum 🥰 ama sizin durum biraz tuhaf geldi tekme için gerçekten çok küçük belki tekme diye yorumladığınız ilk teması olabilir ilk tekmesini ben yaklaşık 25. 26. Haftalarda hissetmiştim yolda giderken ve çok sağlam bir tekmeydi olduğum yerde kalmıştım öyle ve korkmuştum o an sonra dank etmişti ilk tekmesi olduğu ondan sonra gözlerim dolmuştu duygusal bir ponçik olmuştum eve gidene kadar 🥲🥲🥲