Themom16 Meriiih bendede vardi karnim oyle benekti… kan verdim hamilelik kolestazi oldugunu ogrendim bence ihmal etmeyin kan verin iciniz rahat etsin…cok riskli bi hastalik cunku.
Meriiih Themom16 ben de benekli bir şeyler yok aslında yani öyle bir şey çıkmadı ama kaşıntı oluyor işte. Siz de başka bir belirti var mıydı acaba?
edasahbazsahin Bir anne adayı burada görüntülü pylaşmıştı derin derin çatlamıştı kaşıdığı için ama duramadığını söylemişti. Bol bol nemlendirin kaşımayın sakın.
Themom16 Meriiih Canm o beneklerde kasimaktan oldu bende..tek belirti bol bol kasinti… kesinlikle dr unla konusup test ver…
Karellll Meriiih verdim karaciğer enzimleri yüksek cıkmış haftaya kontrole gidicem doktorum gel dedi kontrole ihmal etme sakın bende umursamıyordum kaşınmanın nedeni buymuş bende
Themom16 Karellll ilk basladigimda 4 gun cok iyi geldi, sonra tekrardan basladi dr dozunu artirdi 5. Gunum simdilik iyi geldi yine artmazsa inşallah
Karellll Themom16 inşallah artmaz. Ya gece cok kötü oluyorum genelde bende bakalım doktorum ilaç vercekmı kaç haftalık gebesın
Karellll Themom16 21. Haftamdayım daha ve hep problemli gecıyo inşallah allahın izniyle saglıklı bir şekilde kucağıma alırız yavrularımızı 🤲🏻